Now Reading:
FOTO Najslađi dio policijskog posla: međimursku policiju posjetili vrtićarci koje je posebno oduševio službeni pas Loka
Full Article 1 minutes read

FOTO Najslađi dio policijskog posla: međimursku policiju posjetili vrtićarci koje je posebno oduševio službeni pas Loka

Djeca starije mješovite vrtićke skupine „Zmajčeki“ Dječjeg vrtića Suncokret Strahoninec sa svojim odgojiteljicama u utorak su posjetila Policijsku upravu međimursku.

Djeci su u obilasku domaćini bili policijska službenica za prevenciju Ureda načelnika Policijske uprave međimurske Damira Bajkovec, službenica upravnih poslova Laura Varga, policijski službenik za preventivu Postaje prometne policije Čakovec Ivica Štampar, prometni motociklist Boris Gregurek, policijski službenik Interventne jedinice policije Denis Crnetić i vodič službenog psa Ivica Goričanec.

Vrtićarce su upoznali s poslovima Postaje prometne policije Čakovec, njihovim voznim parkom, opremom i radom interventne jedinice policije, izradom osobnih dokumenata i uzimanjem otisaka prstiju, a posebno ih je oduševio službeni pas Loka koji je izveo pokaznu vježbu.

Djeci je ukratko približen rad policije koristeći metode razgovora i vizualizacije, a bilo je nazočno 30-tak mališana s četiri pratitelja.

U znak zahvale službenicima policije uručen je prigodan poklon, plakat izrađen na temu borbe protiv nasilja s prikazom suncokreta, a svako dijete je dobilo reflektirajuću opremu za sudjelovanje u prometu.

Foto: Policijska uprava međimurska
www.sjever.hr
29.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.