Now Reading:
Počinje druga najstarija trkačka liga u Hrvatskoj: 31. JOMA cross – liga Drava 2023.
Full Article 2 minutes read

Počinje druga najstarija trkačka liga u Hrvatskoj: 31. JOMA cross – liga Drava 2023.

U četvrtak, 30. ožujka, u organizaciji Trkačkog kluba Marathon 95, kod kupališnog mosta na Dravskom odvodnom kanalu, počinje 31. izdanje cross-lige Drava, druge najstarije trkačke lige u Hrvatskoj.

Liga počinje u 18 sati kada startaju trkači, hodači i nordijski hodači na 2000 metara , deset minuta kasnije starta utrka na 5600 metara , a par minuta kasnije i najatraktivnije utrke djece na 400 i 800 metara.

Prijave počinju od 17 sati kod mosta na kanalu i bilo bi dobro da svi zainteresirani dođu malo ranije kako bi pravovremeno obavili prijavu.

Startnina za svih 15 kola lige iznosi 20 eura, dok za svako pojedinačno kolo 3 eura. Dječje utrke na 400 i 800 metara plaćaju se 4 eura za cijelu ligu, dok je izrada novog startnog broja 2 eura.

Liga traje 10 kola na proljeće i 5 kola na jesen, pravila o bodovanju su ostala ista kao i prijašnjih godina te ih, kao i ostale informacije vezane uz ligu, možete naći na stranicama www.tkmarathon 95.hr
Jedna od novosti od ove godine je da prošlogodišnji pobjednici nose posebne brojeve, tako će Dubravaka Horvat, lanjska pobjednica kod žena na 5600 metara nositi broj 1, dok će muški prvak Andrej Gužvinec nositi broj 24, broj koji je nosio, na žalost preminuli Josip Đunđek, idejni začetnik cross lige Drava.

Veliki izbor disciplina, boravak u prirodi i svježem zraku, dobro društvo i prijateljska atmosfera, odličan su motiv da se odazovete i zato nemojte dvojiti, dođite u četvrtak na Dravu na još jedan festival trčanja i zdravog života, poručuju organizatori iz Trkačkog kluba Marathon 95.

sjever.hr
28.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.