Now Reading:
Održana redovna Skupština DVD-a Gornja Konjščina; načelnica Krok: U proračunu smo osigurali sredstva za izgradnju garaže
Full Article 2 minutes read

Održana redovna Skupština DVD-a Gornja Konjščina; načelnica Krok: U proračunu smo osigurali sredstva za izgradnju garaže

Prošlu subotu je održana redovna godišnja Skupština DVD-a Gornja Konjščina, što je ujedno bila i prilika za blagoslov novog vatrogasnog vozila koje je DVD kupio prije nekoliko mjeseci. Da je DVD Gornja Konjščina cijenjeno društvo govori podatak kako društvo ima veliki broj mladih članova, a uz članove Skupštini su se odazvali i načelnica Općine Konjščina Anita Krok, glavni zapovjednik Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije Marijan Lovrenčić kao i veliki broj gostiju iz okolnih općina i društava.

DVD Gornja Konjščina jedno je od četiri društva koja djeluju na području općine i okuplja mještane Gornje Konjščine, a osim vatrogastva provode i brojne druge aktivnosti, od humanitarnih turnira do sportskih vatrogasnih igara mladih. Zahvalivši predsjedniku društva Stjepanu Kereši i svim članovima na sudjelovanju u svim intervencijama i na svemu što čine za mještane, načelnica Krok naglasila je kako je vatrogastvo u Konjščini dobar duh i kako je sigurna da će tako i ostati.

-Financijski se trudimo potpomagati rad društva najviše što možemo, a u proračunu smo predvidjeli izgradnju garaže. Veliki problem u tome predstavlja nam sama površina ispred tamošnjeg vatrogasnog doma koju je potrebno sanirati – dodala je načelnica.

-Želim vam puno uspjeha u radu, budite konstruktivni u vatrogasnoj zajednici i surađujte s drugim društvima. Želim vam što manje intervencija i što više novca te uvijek budite spremni pomoći drugima – poručila je načelnica Krok.

Predsjednik DVD-a Gornja Konjščina Stjepan Kereša zahvalio je svima prisutnima i poručio kako im novo vozilo jako puno znači.

-Kao društvo kontinuirano radimo na edukacijama svojih članova, a možemo se pohvaliti i velikim brojem mladih članova što mislimo i dalje njegovati i nastaviti promicati vatrogastvo – kazao je Kereša dodavši kako je DVD Gornja Konjščina pravo malo vatrogasno društvo koje u pravom smislu te riječi okuplja svoje mještane.

Uz zahvale i predstavljanje rada društva, predsjednik je najavio i tradicionalne sportske igre i humanitarne turnire koje će i dalje ovo društvo organizirati.

Osvrnuvši se na kupnju novog vatrogasnog vozila, glavni zapovjednik Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije Marijan Lovrenčić poželio je predsjedniku i članovima DVD-a da ga što manje koriste te pohvalio rad društva.

www.sjever.hr
28.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.