Now Reading:
USKORO PRVI „VARAŽDIN AERO MEET” Požurite, prijaviti se možete još samo danas!
Full Article 1 minutes read

USKORO PRVI „VARAŽDIN AERO MEET” Požurite, prijaviti se možete još samo danas!

Povodom početka nove sezone letenja i ulaska Hrvatske u Schengen varaždinska tvrtka Parkovi, kao operater aerodroma Varaždin, organizira prvo aero druženje na aerodromu.

Održat će se u subotu, 1. travnja 2023. godine, a dobrodošli su svi – zrakoplovi, ultra lake letjelice, zmajevi, žirokopteri, helikopteri te svi ljubitelji letenja i avijacije, poručuju iz Parkova.

Planirani dolazak za sve zrakoplove je u vremenskom periodu od 9:00 do 11:00 sati, po lokalnom vremenu, dok je odlazak moguć sve do zalaska sunca.

Za hranu, piće i dobru atmosferu će se pobrinuti suorganizator, caffe bar Top Gun u sklopu aerodromske zgrade i nedavno je u potpunosti obnovljen i otvoren za goste. Pilote i operatore letjelica po dolasku će dočekati piće dobrodošlice, a za sve sudionike te goste aero druženja organiziran je besplatan ručak.

-Molimo da svi operatori letjelica, aeroklubovi i piloti potvrde broj dolazaka najkasnije do 27. ožujka 2023. godine, kako bismo što bolje pripremili aerodrom za Vaš dolazak putem Google formulara:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeuYQmJ2aW…/viewform…
Za sve dodatne informacije i potvrde dolazaka obratite nam se na broj na broj telefona
+385 99 583 61 03 ili e-mail aerodromldva@parkovi.eu, poručuju organizatori.

sjever.hr/fb: parkovi varaždin
27.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.