Now Reading:
Održana 11. po redu manifestacija “Kazališne noći” u Lepoglavi
Full Article 1 minutes read

Održana 11. po redu manifestacija “Kazališne noći” u Lepoglavi

Kulturno umjetničko društvo Lepoglavski pušlek organiziralo je 11. po redu manifestaciju Kazališne noći.

U Domu kulture u Lepoglavi svojim su nastupima okupljenu publiku zabavile i nasmijale četiri amaterske glumačke skupine: Ka-te-briga MI iz Petrijanca, Ljubiteljska gledališka skupina Zgrebaši iz Slovenije, Glumačka družina SZ HDZ-a Katarina Zrinski iz Gojanca i domaći KUD Lepoglavski pušlek.

Ni ovog puta nije izostao i popratni glazbeni program koji je ispunio vrijeme između predstava, ali i zabavio okupljene prije i poslije nastupa glumačkih amatera kojima su svojim dolaskom podršku dali i predsjednik Zajednice kulturnoumjetničkih udruga Varaždinske županije Zlatko Peharada i zamjenik predsjednika Gradskog vijeća Grada Lepoglave Milan Pavleković.

Kazališne noći manifestacija su koja promovira glumački amaterizam, a kroz njega i domaći govor. Pored toga, riječ je o manifestaciji koja pridonosi sadržajnijem društvenom životu na području Grada Lepoglave.

Zbog posljedica pandemije koronavirusa, 11. izdanje Kazališnih noći održano je u nešto manjem obimu u odnosu na prijašnje manifestacije, istaknula je predsjednica KUD-a Štefica Bizek.

Foto: lepoglava.hr
sjever.hr/lepoglava.hr
27.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.