Now Reading:
Veliki, međunarodni trgovački lanac stiže u Krapinske Toplice! Jureković: Činjenica da međunarodna tvrtka investira na području naše općine vidljivi je znak promjena
Full Article 2 minutes read

Veliki, međunarodni trgovački lanac stiže u Krapinske Toplice! Jureković: Činjenica da međunarodna tvrtka investira na području naše općine vidljivi je znak promjena

Obilaskom gradilišta na području Krapinskih Toplica najavljen je dolazak međunarodnog trgovačkog lanca SPAR, lanca koji će podići standard života žitelja općine i samim time povećati konkurentnost ponude.

Načelnica Općine Krapinske Toplice Gordana Jureković ne skriva zadovoljstvo projektom izgradnje trgovačkog centra SPAR, a naglašava kako će Općina svakome tko iskaže i najmanji interes za bilo kakvu investiciju pružiti jednaku podršku.

-Činjenica da međunarodna tvrtka investira na području naše općine, vidljivi je znak promjena koje smo polako, nekima neprimjetno, počeli uvoditi posljednje dvije godine u funkcioniranje naše Općine – našeg odnosa prema partnerima i suradnicima, a posebno prema investitorima – izjavila je načelnica te se nada kako SPAR nije jedini, već samo prvi međunarodni investitor.

Jureković je poručila kako je čitavo područje općine stagniralo zbog prijašnjih ideja i nauma o ogromnim projektima koji nisu bili ostvarivi – trošilo se vrijeme, energija i proračunski novac, a rezultata nikada nije bilo. Međutim, došlo je do promjena.

Fokusirali smo se na konsolidaciju općinskih financija, nakon čega smo krenuli postepeno s konkretnim investicijama koristeći financijsku podršku Europske unije, državnih fondova i Krapinsko–zagorske županije. Promijenili smo i pristup prema investitorima – poručila je Jureković i objasnila kako za njih ne postoji mali i veliki investitor te dodala:

-Naš rad na području općine i naš odnos prema investitorima konačno nas je učinio interesantnim za ulaganje. Kad se jedna velika privatna investicija završi, počinje druga i ja pouzdano znam da će se taj trend nastaviti – rekla je načelnica.

Načelnica Općine iznimno je zadovoljna tempom i načinom na koji se radovi na izgradnji trgovačkog centra SPAR odvijaju, lanac koji će unaprijediti kvalitetu života u općini.

-Osim što će se SPAR podići standard života naših mještana, u smislu proširenja i podizanja konkurentnosti ponude koju će donijeti, isto tako ovdje će se zaposliti i značajan broj djelatnika, što je za mene kao načelnicu izuzetno važno – zaključila je Jureković dodavši kako će po završetku i otvorenju, trgovački centar dodatno uljepšati i modernizirati estetsku vizuru ulaza u Krapinske Toplice.

md/sjever.hr
24.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.