Now Reading:
HOROR U PARAGU: Mladić nožem mahao prema stricu, pa ga bratić napao sjekirom i teško ga ozlijedio
Full Article 50 second read

HOROR U PARAGU: Mladić nožem mahao prema stricu, pa ga bratić napao sjekirom i teško ga ozlijedio

U nedjelju oko 17 sati na dvorištu obiteljske kuće u Paragu odvijala se prava drama. Naime, kako je izvijestila PU međimurska, 20-godišnjak je vrijeđao svog 44-godišnjeg strica i prema njemu mahao kuhinjskim nožem, a u svađu se umiješao i njegov 22-godišnji sin koji je 20-godišnjaka sjekirom udario u predjelu prsnog koša i teško ga ozlijedio.

Ozlijeđeni 20-godišnjak prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da je u događaju zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te je zadržan na daljnjem liječenju.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju uhićen je 22-godišnjak te je priveden u Policijsku postaju Čakovec na kriminalističko istraživanje.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 22-godišnjak s područja općine Nedelišće, počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju. Protiv osumnjičenika podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te će se predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske, izvijestila je međimurska policija.

www.sjever.hr
20.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.