Now Reading:
Na veselje međimurskih mališana! Čak pet dječjih vrtića opremljeno novom didaktičkom opremom
Full Article 2 minutes read

Na veselje međimurskih mališana! Čak pet dječjih vrtića opremljeno novom didaktičkom opremom

U sklopu projekta “Za obitelj II”, čiji je korisnik Grad Prelog, a čije je financiranje osigurala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, nabavljene su didaktičke igračke i oprema za pet dječjih vrtića partnera na projektu.

Iako ima pet partnera projekta, neki od njih su u projektne aktivnosti uključili i svoje područne odjele te se provedbene aktivnosti provode na ukupno devet lokacija, a one su: Dječji vrtić “Fijolica” Prelog koji je u provedbene aktivnosti projekta uključio i svoja dva područna odjela u Cirkovljanu i Draškovcu, Dječji vrtić “Vesela loptica” Prelog, Dječji vrtić “Kockavica” Sveta Marija, Dječji vrtić “Klinčec” Donja Dubrava i područni odjel u Donjem Vidovcu, te Dječji vrtić “Žibeki” sa svoja dva područna odjela u Pribislavcu i Brezju.

Navedena oprema nabavljena je za potrebe provođenja jedne od glavnih aktivnosti projekta, a ona je osiguravanje usluge produljenog radnog vremena dječjih vrtića kod svih partnera projekta i to za 4 sata produljenja na svih devet lokacija.

Temeljem provedenog postupka jednostavne nabave odabran je najpovoljniji ponuditelj, tvrtka Ida didacta d.o.o. iz Zagreba s kojom je sklopljen Ugovor o nabavi opreme za dječje vrtiće u vrijednosti od 32.727,45 eura.

Nove didaktičke igračke i opremu dječjim vrtićima partnerima projekta na svih devet lokacija predao je gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek.

www.sjever.hr / prelog.hr
18.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.