Now Reading:
Na veselje međimurskih mališana! Čak pet dječjih vrtića opremljeno novom didaktičkom opremom
Full Article 2 minutes read

Na veselje međimurskih mališana! Čak pet dječjih vrtića opremljeno novom didaktičkom opremom

U sklopu projekta “Za obitelj II”, čiji je korisnik Grad Prelog, a čije je financiranje osigurala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, nabavljene su didaktičke igračke i oprema za pet dječjih vrtića partnera na projektu.

Iako ima pet partnera projekta, neki od njih su u projektne aktivnosti uključili i svoje područne odjele te se provedbene aktivnosti provode na ukupno devet lokacija, a one su: Dječji vrtić “Fijolica” Prelog koji je u provedbene aktivnosti projekta uključio i svoja dva područna odjela u Cirkovljanu i Draškovcu, Dječji vrtić “Vesela loptica” Prelog, Dječji vrtić “Kockavica” Sveta Marija, Dječji vrtić “Klinčec” Donja Dubrava i područni odjel u Donjem Vidovcu, te Dječji vrtić “Žibeki” sa svoja dva područna odjela u Pribislavcu i Brezju.

Navedena oprema nabavljena je za potrebe provođenja jedne od glavnih aktivnosti projekta, a ona je osiguravanje usluge produljenog radnog vremena dječjih vrtića kod svih partnera projekta i to za 4 sata produljenja na svih devet lokacija.

Temeljem provedenog postupka jednostavne nabave odabran je najpovoljniji ponuditelj, tvrtka Ida didacta d.o.o. iz Zagreba s kojom je sklopljen Ugovor o nabavi opreme za dječje vrtiće u vrijednosti od 32.727,45 eura.

Nove didaktičke igračke i opremu dječjim vrtićima partnerima projekta na svih devet lokacija predao je gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek.

www.sjever.hr / prelog.hr
18.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.