Now Reading:
Volite fina vina, autentične zalogaje i boravak na otvorenom? Proljetno izdanje Wine&Walk Ludbreg čeka upravo na vas
Full Article 1 minutes read

Volite fina vina, autentične zalogaje i boravak na otvorenom? Proljetno izdanje Wine&Walk Ludbreg čeka upravo na vas

Bliži se proljetno izdanje Wine&Walka Ludbreg, pa je popis sudionika sve duži, a slobodnih mjesta sve je manje. Požurite sa svojim prijavama i pridružite se ovoj zabavnoj, enogastro rekreacijskoj manifestaciji koja na savršen način spaja ljubav prema kretanju, finim vinima i autentičnim zalogajima.

Proljetno izdanje ove popularne manifestacije održat će se 1. travnja, na sam Dan centra svijeta, a donosi i nekoliko novosti.

Kako objašnjavaju iz Turističke zajednice područja Centar svijeta, početni, “nulti” punkt, s kojeg kreće i autobus prema kipu sv. Martina u ovom izdanju bit će u samom središtu svijeta, na Trgu svetog Trojstva, a završni u šatoru sreće na Otoku mladosti.

Između njih nalazi se sedam degustacijskih točaka s probranim vinima ludbreških vinara i domaćim zalogajima koje će pripremiti.

Ruta je duga 12-ak kilometara, nije zahtjevna, ali niti nedinamična, a neki od vinara pripremili su i poneko iznenađenje.

-Volite li fina vina, autentične zalogaje, pozitivnu atmosferu, druženje, boravak na otvorenom i rekreaciju, onda je Wine & Walk Ludbreg savršen izbor – poručuju iz Turističke zajednice.

Prijaviti se možete ovdje.

www.sjever.hr / FB Turistička zajednica područja Centar svijeta
17.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.