Now Reading:
Prvim ovogodišnjim rebalansom proračun Općine Gornja Stubica „težak” je 2 milijuna eura, gotovo sve odluke vijećnici donijeli jednoglasno
Full Article 1 minutes read

Prvim ovogodišnjim rebalansom proračun Općine Gornja Stubica „težak” je 2 milijuna eura, gotovo sve odluke vijećnici donijeli jednoglasno

Na desetoj sjednici Općinskog vijeća Općine Gornja Stubica održanoj u ponedjeljak jednoglasno je usvojen prvi rebalans ovogodišnjeg proračuna čime općinski prihodi iznose oko 2 milijuna eura.

Sjednici Općinskog vijeća uz općinske vijećnike, njih trinaest, nazočili su i načelnik Jasmin Krizmanić te pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Gordana Jakopović.

Jednoglasno su donesene i izmjene odluke o porezima Općine Gornja Stubica, a većinom glasova donesene su i odluke o dugoročnom i kratkoročnom kreditnom zaduživanju Općine Gornja Stubica.

Dane su prethodne suglasnosti na izmjene i dopune Statuta i Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada Dječjeg vrtića JUREK.

Donesena je analiza stanja sustava civilne zaštite na području Općine Gornja Stubica za 2022. godinu, te plan razvoja sustava civilne zaštite, kao i godišnji provedbeni plan zaštite od požara za 2023. godinu.

Na prijedlog Povjerenstva za priznanja u skladu s podnesenim prijedlozima za dodjelu priznanja Općinsko vijeće donijelo je odluku o dodjeli javnih priznanja Općine Gornja Stubica povodom 23. travnja, Dana Općine.

www.sjever.hr / gornjastubica.hr
16.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.