Now Reading:
Prvim ovogodišnjim rebalansom proračun Općine Gornja Stubica „težak” je 2 milijuna eura, gotovo sve odluke vijećnici donijeli jednoglasno
Full Article 1 minutes read

Prvim ovogodišnjim rebalansom proračun Općine Gornja Stubica „težak” je 2 milijuna eura, gotovo sve odluke vijećnici donijeli jednoglasno

Na desetoj sjednici Općinskog vijeća Općine Gornja Stubica održanoj u ponedjeljak jednoglasno je usvojen prvi rebalans ovogodišnjeg proračuna čime općinski prihodi iznose oko 2 milijuna eura.

Sjednici Općinskog vijeća uz općinske vijećnike, njih trinaest, nazočili su i načelnik Jasmin Krizmanić te pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Gordana Jakopović.

Jednoglasno su donesene i izmjene odluke o porezima Općine Gornja Stubica, a većinom glasova donesene su i odluke o dugoročnom i kratkoročnom kreditnom zaduživanju Općine Gornja Stubica.

Dane su prethodne suglasnosti na izmjene i dopune Statuta i Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada Dječjeg vrtića JUREK.

Donesena je analiza stanja sustava civilne zaštite na području Općine Gornja Stubica za 2022. godinu, te plan razvoja sustava civilne zaštite, kao i godišnji provedbeni plan zaštite od požara za 2023. godinu.

Na prijedlog Povjerenstva za priznanja u skladu s podnesenim prijedlozima za dodjelu priznanja Općinsko vijeće donijelo je odluku o dodjeli javnih priznanja Općine Gornja Stubica povodom 23. travnja, Dana Općine.

www.sjever.hr / gornjastubica.hr
16.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.