Now Reading:
Odlična vijest za sve umirovljenike s područja Stubičkih Toplica – Podjelom uskrsnica Općina će im uljepšati blagdansko vrijeme
Full Article 50 second read

Odlična vijest za sve umirovljenike s područja Stubičkih Toplica – Podjelom uskrsnica Općina će im uljepšati blagdansko vrijeme

umirovljenici

Općina Stubičke Toplice ove će godine svoje umirovljenike obradovati uskrsnicom, a odluku o tome donio je načelnik Stubičkih Toplica, Josip Beljak.

Prigodni dar povodom Uskrsa isplatiti će se tako umirovljenicima koji imaju prijavljeno prebivalište na području općine i korisnici su invalidske, obiteljske ili starosne mirovine ostvarene u Republici Hrvatskoj, a čija mirovina ne prelazi iznos od 300 eura.

Tako će za umirovljenike koji primaju mirovinu do 150 eura biti isplaćen prigodni dar u iznosu od 40 eura, dok će pak oni čija mirovina iznosi od 150,01 do 300 eura primiti uskrsnicu od 20 eura.

Uskrsnice će se isplatiti temeljem zahtjeva koji se predaje u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine, a rok za dostavu istog je 31. ožujak. Sve ostale informacije kao i potrebna dokumentacija dostupne su na mrežnim stranicama Općine.

www.sjever.hr
16.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.