Now Reading:
O hororu u Ivancu oglasio se i DORH: sinu zbog ubojstva vlastite majke određen istražni zatvor
Full Article 1 minutes read

O hororu u Ivancu oglasio se i DORH: sinu zbog ubojstva vlastite majke određen istražni zatvor

O stravičnom slučaju ubojstva koji je proteklog vikenda Ivanec zavio u crno, u četvrtak su se, nakon završetka očevida, oglasili i iz Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu.

Naime, očevid je u nedjelju, u suradnji s policijskim službenicima PU varaždinske, proveo zamjenik županijske državne odvjetnice u Varaždinu. U ponedjeljak je pak, stoji u priopćenju DORH-a, u Županijskom državnom odvjetništvu ispitan uhićeni 50-godišnjak zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teškog ubojstva na štetu 70-godišnjakinje.

– Prema do sada prikupljenim podacima, proizlazi da je osumnjičeni 50-godišnjak 11. ožujka 2023., u svom stanu u Ivancu, zadao svojoj majci (1953.) više udaraca po glavi i tijelu te joj time nanio brojne ozljede uslijed kojih je preminula – priopćili su iz DORH-a.

Državno odvjetništvo podnijelo je prijedlog da se protiv osumnjičenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela te zbog posebno teških okolnosti počinjenja kaznenog djela, kojeg je sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila i odredila mu istražni zatvor.

Foto: ilustracija
www.sjever.hr / DORH
16.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.