Now Reading:
Varaždinske „Pume” nastavljaju davati svoj doprinos društvu – odobrena im čak 23 projekta, ove godine realizirat će ih čak 11!
Full Article 2 minutes read

Varaždinske „Pume” nastavljaju davati svoj doprinos društvu – odobrena im čak 23 projekta, ove godine realizirat će ih čak 11!

Više od 150 članova i brojni uzvanici prisustvovali su redovnoj godišnjoj izvještajnoj skupštini Udruge veterana 7. gardijska brigada „Puma“, koja je održana u Domu kulture u Sračincu.

Podršku članovima Udruge koja čuva spomen na proslavljenu brigadu osnovanu prije 30 godina te promiče Domovinski rat i istinu o Domovinskom ratu, dali su i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, državni tajnik u Ministarstvu obrane Republike Hrvatske Zdravko Jakop te uime udruga proizašlih iz Domovinskog rata Damir Belaj, predsjednik Udruge ratnih veterana 1. gardijske brigade „ Tigrovi“ – podružnica Varaždin.

– O doprinosu „Puma“ u obrani Domovine najbolje govori njihov slavni ratni put, ali treba istaknuti da su danas aktivni članovi našega društva. U svim područjima kojima se bave su uspješni, a uvijek kada zatreba, oni su tu da pomognu drugima – istaknuo je župan Stričak.

Članovi su na Skupštini jednoglasno prihvatili izvješće o radu za 2022. godinu, kao i plan rada te financijski plan za 2023. godinu.

-U 2022. godini Udruzi su odobrena 23 projekta na nacionalnoj i lokalnoj razini od kojih je provedeno 12, a 11 projekata realizirat će se tijekom ove godine – najavio je predsjednik Udruge „Puma“ Robert Puja zahvalivši svim članovima i tijelima Udruge na nesebičnom angažmanu u radu Udruge u prošloj godini.

www.sjever.hr / varazdinska-zupanija.hr
15.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.