Now Reading:
Varaždinske „Pume” nastavljaju davati svoj doprinos društvu – odobrena im čak 23 projekta, ove godine realizirat će ih čak 11!
Full Article 2 minutes read

Varaždinske „Pume” nastavljaju davati svoj doprinos društvu – odobrena im čak 23 projekta, ove godine realizirat će ih čak 11!

Više od 150 članova i brojni uzvanici prisustvovali su redovnoj godišnjoj izvještajnoj skupštini Udruge veterana 7. gardijska brigada „Puma“, koja je održana u Domu kulture u Sračincu.

Podršku članovima Udruge koja čuva spomen na proslavljenu brigadu osnovanu prije 30 godina te promiče Domovinski rat i istinu o Domovinskom ratu, dali su i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, državni tajnik u Ministarstvu obrane Republike Hrvatske Zdravko Jakop te uime udruga proizašlih iz Domovinskog rata Damir Belaj, predsjednik Udruge ratnih veterana 1. gardijske brigade „ Tigrovi“ – podružnica Varaždin.

– O doprinosu „Puma“ u obrani Domovine najbolje govori njihov slavni ratni put, ali treba istaknuti da su danas aktivni članovi našega društva. U svim područjima kojima se bave su uspješni, a uvijek kada zatreba, oni su tu da pomognu drugima – istaknuo je župan Stričak.

Članovi su na Skupštini jednoglasno prihvatili izvješće o radu za 2022. godinu, kao i plan rada te financijski plan za 2023. godinu.

-U 2022. godini Udruzi su odobrena 23 projekta na nacionalnoj i lokalnoj razini od kojih je provedeno 12, a 11 projekata realizirat će se tijekom ove godine – najavio je predsjednik Udruge „Puma“ Robert Puja zahvalivši svim članovima i tijelima Udruge na nesebičnom angažmanu u radu Udruge u prošloj godini.

www.sjever.hr / varazdinska-zupanija.hr
15.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.