Now Reading:
Varaždinka Petra iz „Braka na prvu”: Zaposlila sam se u struci i napokon sam zaljubljena!
Full Article 3 minutes read

Varaždinka Petra iz „Braka na prvu”: Zaposlila sam se u struci i napokon sam zaljubljena!

Bilo je tu svega – svađa, uvreda, razočarenja, ali na kraju su iz svega izašli kao prijatelji! Varaždinka Petra „U braku na prvu” bila je „braku” s Dariom Crnkovićem, a brojni su gledatelji ocijenili da su upravo oni bili najbolji par sezone jer su bili prirodni i iskreni.

Petra Meštrić je pred kamerama pokazala vlastitu transformaciju – ne onu fizičku, već psihološku. Uz partnera u eksperimentu mnogo je toga naučila o sebi, a Dario je svakako učio i od nje. Nakon showa otvorila je srce za RTL.hr i dosta toga otkrila.

Ona je doktorica, a diplomirala je 15. srpnja i vrlo se brzo zaposlila u struci.
-Trenutačno radim u ordinaciji opće medicine u Zagrebu i jako sam sretna i zadovoljna na tom poslovnom planu. Nedostaje mi „Brak na prvu”, zbližila sam se s kandidatima i divnim ljudima iza kamere. Prvi tjedan sam samo čekala kada će doći snimatelji i Dario. Bilo se teško naviknuti na stvaran život – kazala je Petra.

Na pitanje kako s vremenskim odmakom gleda na početak „Braka na prvu”, odnosno vjenčanje, Petra je odgovorila da je mislila da će ispasti drama, ali da je unatoč tome sve bilo simpatično.

-Sve smo uspjeli izgladiti. Meni je to vjenčanje bilo u magli, htjela sam uživati u trenutku, ali sve se događalo prebrzo. Nisam uspjela pošteno popričati s Darijem, niti s prijateljicama. Tu su bili svakakvi komentari, ali drago mi je da smo sve na kraju izgladili – izjavila je Petra.

Unatoč uvredama kojima je nerijetko bila izložena, ostala je u eksperimentu s Darijem gotovo do samog kraja.
-Mora se naglasiti da smo mi u umjetno stvorenoj situaciji koja stvara pritisak i da ljudi ne reagiraju jednako dobro na taj pritisak. To je bila mješavina alkohola, njegovih neispunjenih očekivanja, tog nekog pritiska. I to je puklo. Naravno, to je bila i moja krivica jer mu nisam ispočetka rekla što želim, nisam jasno rekla da mi nešto smeta, nego bih se nekada povukla, tipkala po mobitelu, a pred kamerama je bila situacija iz koje nisam mogla otići i morala sam se s time suočiti – kazala je Petra dodajući da nije njezin način komunikacije nekoga vrijeđati, vraćati uvredama.

Za RTL.hr otkrila je i što je uslijedilo nakon showa.
-Mislim da smo mi zaista pobjednici ovog eksperimenta jer kada spojiš toliko različite osobe i da na kraju budu u toliko dobrim odnosima, a taj odnos traje i dalje. Vidjeli smo se, komuniciramo, on mene pita za mišljenje, ja njega. Znam se zapitati što bi on sada rekao, a on to sigurno tako radi i za mene – nada se.

U showu nije našla ljubav, ali sada je priča nešto drugačija.
-Nisam u vezi, još uvijek sam slobodna, ali zaljubila sam se, no još ni on ne zna da sam se zaljubila u njega. Vidjet ćemo, lijepo mi je, ali bih voljela da bude još ljepše – izjavila je Petra koja zasad skriva identitet svog odabranika.

screenshot/rtl.hr
sjever.hr/rtl.hr
14.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.