Now Reading:
Varaždinka Petra iz „Braka na prvu”: Zaposlila sam se u struci i napokon sam zaljubljena!
Full Article 3 minutes read

Varaždinka Petra iz „Braka na prvu”: Zaposlila sam se u struci i napokon sam zaljubljena!

Bilo je tu svega – svađa, uvreda, razočarenja, ali na kraju su iz svega izašli kao prijatelji! Varaždinka Petra „U braku na prvu” bila je „braku” s Dariom Crnkovićem, a brojni su gledatelji ocijenili da su upravo oni bili najbolji par sezone jer su bili prirodni i iskreni.

Petra Meštrić je pred kamerama pokazala vlastitu transformaciju – ne onu fizičku, već psihološku. Uz partnera u eksperimentu mnogo je toga naučila o sebi, a Dario je svakako učio i od nje. Nakon showa otvorila je srce za RTL.hr i dosta toga otkrila.

Ona je doktorica, a diplomirala je 15. srpnja i vrlo se brzo zaposlila u struci.
-Trenutačno radim u ordinaciji opće medicine u Zagrebu i jako sam sretna i zadovoljna na tom poslovnom planu. Nedostaje mi „Brak na prvu”, zbližila sam se s kandidatima i divnim ljudima iza kamere. Prvi tjedan sam samo čekala kada će doći snimatelji i Dario. Bilo se teško naviknuti na stvaran život – kazala je Petra.

Na pitanje kako s vremenskim odmakom gleda na početak „Braka na prvu”, odnosno vjenčanje, Petra je odgovorila da je mislila da će ispasti drama, ali da je unatoč tome sve bilo simpatično.

-Sve smo uspjeli izgladiti. Meni je to vjenčanje bilo u magli, htjela sam uživati u trenutku, ali sve se događalo prebrzo. Nisam uspjela pošteno popričati s Darijem, niti s prijateljicama. Tu su bili svakakvi komentari, ali drago mi je da smo sve na kraju izgladili – izjavila je Petra.

Unatoč uvredama kojima je nerijetko bila izložena, ostala je u eksperimentu s Darijem gotovo do samog kraja.
-Mora se naglasiti da smo mi u umjetno stvorenoj situaciji koja stvara pritisak i da ljudi ne reagiraju jednako dobro na taj pritisak. To je bila mješavina alkohola, njegovih neispunjenih očekivanja, tog nekog pritiska. I to je puklo. Naravno, to je bila i moja krivica jer mu nisam ispočetka rekla što želim, nisam jasno rekla da mi nešto smeta, nego bih se nekada povukla, tipkala po mobitelu, a pred kamerama je bila situacija iz koje nisam mogla otići i morala sam se s time suočiti – kazala je Petra dodajući da nije njezin način komunikacije nekoga vrijeđati, vraćati uvredama.

Za RTL.hr otkrila je i što je uslijedilo nakon showa.
-Mislim da smo mi zaista pobjednici ovog eksperimenta jer kada spojiš toliko različite osobe i da na kraju budu u toliko dobrim odnosima, a taj odnos traje i dalje. Vidjeli smo se, komuniciramo, on mene pita za mišljenje, ja njega. Znam se zapitati što bi on sada rekao, a on to sigurno tako radi i za mene – nada se.

U showu nije našla ljubav, ali sada je priča nešto drugačija.
-Nisam u vezi, još uvijek sam slobodna, ali zaljubila sam se, no još ni on ne zna da sam se zaljubila u njega. Vidjet ćemo, lijepo mi je, ali bih voljela da bude još ljepše – izjavila je Petra koja zasad skriva identitet svog odabranika.

screenshot/rtl.hr
sjever.hr/rtl.hr
14.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.