Now Reading:
PROGNOZA Stiže velika promjena vremena, posebno nepovoljno utjecat će na meteoropate
Full Article 1 minutes read

PROGNOZA Stiže velika promjena vremena, posebno nepovoljno utjecat će na meteoropate

Prema prognozi DHMZ-a, u utorak će biti promjenljivo do pretežno oblačno, a u istočnim krajevima veći dio dana pretežno sunčano.

Na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru već u prvom dijelu dana će mjestimice biti kiše, pljuskova i grmljavine, a zatim do kraja dana i u većem dijelu zemlje. Pljuskovi ponegdje mogu biti izraženiji, osobito na Jadranu.

Puhat će umjeren do jak, u gorju i olujan jugozapadni i južni vjetar, a na Jadranu jako i olujno jugo. U noći će vjetar okrenuti na umjeren do jak sjeverni, a na sjevernom Jadranu zapuhat će jaka, na udare i olujna bura. Najniža jutarnja temperatura bit će između 6 i 11 °C, na Jadranu od 9 do 12 °C, a najviša dnevna uglavnom između 15 i 21 °C.

Biometeorološke prilike na području Republike Hrvatske bit će razmjerno nepovoljne. Južina u prvom dijelu dana te pojačana naoblaka i oborine u drugom dijelu dana nepovoljno će utjecati na ljude osjetljive na vrijeme koji zbog toga mogu patiti od glavobolje te biti lošijeg raspoloženja, slabije koncentracije i slabijeg radnog učinka.

www.sjever.hr / DHMZ
14.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.