Now Reading:
Potvrda da su joj najmlađi na prvom mjestu: Koprivničko-križevačka županija korak do dobivanja prestižnog statusa Županije – prijatelja djece!
Full Article 2 minutes read

Potvrda da su joj najmlađi na prvom mjestu: Koprivničko-križevačka županija korak do dobivanja prestižnog statusa Županije – prijatelja djece!

U prostorijama Županijske uprave u ponedjeljak je održan sastanak Koordinacijskog odbora projekta „Koprivničko-križevačka županija – prijatelj djece“ kojim je predsjedao zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić.

Zamjenik Ljubić, ujedno i predsjednik Koordinacijskog odbora istaknuo je da je Županija zahvaljujući svim aktivnostima i projektima koji se kontinuirano provode sukladno strategiji projekta „Koprivničko-križevačka županija – prijatelj djece“ dobila otvoreni poziv Saveza DND Hrvatske za kandidaturu.

Ljubić je podsjetio kako na području županije ovaj status imaju Koprivnica, Križevci i Virje, te izrazio nadu da će Županija po kompletiranju dokumentacije i pozitivne evaluacije ocjenjivača do kraja travnja steći željeni status.

-Dokazali smo da ozbiljno radimo na stvaranju uvjeta za rast i razvoj djece koji omogućavaju jednak pristup obrazovanju i zdravstvenoj skrbi te da potičemo sportske i izvannastavne aktivnosti i kreativnog stvaralaštvo uz snažnu participaciju u lokalnoj zajednici. Ovaj poziv za kandidaturom je kruna naših nastojanja, ali i potvrda da radimo sjajne stvari koje su usmjerene na dobrobit djece. Vjerujem da ćemo ostvariti i zadnji preostali korak te da će Županija uskoro imati ovaj prestižni status – istaknuo je Ljubić.

Članovi Koordinacijskog odbora složili su se da će u što kraćem roku prikupiti nužne podatke koji su potrebni za kompletiranje kandidature kojim će se postići status koji jasno pokazuje kako je Koprivničko-križevačka županija prostor koji snažno promišlja i pomaže u razvoju djece koja su temelj i budućnost društva.

www.sjever.hr / kckzz.hr
13.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.