Now Reading:
Potvrda da su joj najmlađi na prvom mjestu: Koprivničko-križevačka županija korak do dobivanja prestižnog statusa Županije – prijatelja djece!
Full Article 2 minutes read

Potvrda da su joj najmlađi na prvom mjestu: Koprivničko-križevačka županija korak do dobivanja prestižnog statusa Županije – prijatelja djece!

U prostorijama Županijske uprave u ponedjeljak je održan sastanak Koordinacijskog odbora projekta „Koprivničko-križevačka županija – prijatelj djece“ kojim je predsjedao zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić.

Zamjenik Ljubić, ujedno i predsjednik Koordinacijskog odbora istaknuo je da je Županija zahvaljujući svim aktivnostima i projektima koji se kontinuirano provode sukladno strategiji projekta „Koprivničko-križevačka županija – prijatelj djece“ dobila otvoreni poziv Saveza DND Hrvatske za kandidaturu.

Ljubić je podsjetio kako na području županije ovaj status imaju Koprivnica, Križevci i Virje, te izrazio nadu da će Županija po kompletiranju dokumentacije i pozitivne evaluacije ocjenjivača do kraja travnja steći željeni status.

-Dokazali smo da ozbiljno radimo na stvaranju uvjeta za rast i razvoj djece koji omogućavaju jednak pristup obrazovanju i zdravstvenoj skrbi te da potičemo sportske i izvannastavne aktivnosti i kreativnog stvaralaštvo uz snažnu participaciju u lokalnoj zajednici. Ovaj poziv za kandidaturom je kruna naših nastojanja, ali i potvrda da radimo sjajne stvari koje su usmjerene na dobrobit djece. Vjerujem da ćemo ostvariti i zadnji preostali korak te da će Županija uskoro imati ovaj prestižni status – istaknuo je Ljubić.

Članovi Koordinacijskog odbora složili su se da će u što kraćem roku prikupiti nužne podatke koji su potrebni za kompletiranje kandidature kojim će se postići status koji jasno pokazuje kako je Koprivničko-križevačka županija prostor koji snažno promišlja i pomaže u razvoju djece koja su temelj i budućnost društva.

www.sjever.hr / kckzz.hr
13.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.