Now Reading:
Uskoro tradicionalni Uskrsni sajam u općini Dubravica – uz najbolju zagorsku šunku i vino u popodnevnom programu očekuje vas Fio Show
Full Article 2 minutes read

Uskoro tradicionalni Uskrsni sajam u općini Dubravica – uz najbolju zagorsku šunku i vino u popodnevnom programu očekuje vas Fio Show

Iz Općine Dubravica pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže na ovogodišnjem, tradicionalnom Uskrsnom sajmu koji će se održati u subotu, 1. travnja s početkom u 10 sati.

Riječ je o Sajmu OPG-ova i udruga s područja općine Dubravice, ali i okolnih općina koji je izložbeno – prodajnog karaktera, a održava se u organizaciji općine Dubravica i “Turističke zajednice “Savsko – sutlanska dolina i brigi”.

Uz brojne izlagače, manifestaciju će kroz bogat kulturno – umjetnički program popratiti niz nastupa KUD-ova i ostalih izvođača. U sklopu sajma održat će se i ocjenjivanje vina i zagorske šunke.

– Pozivam sve mještane naše općine, kao i one susjednih nam općina, da nam dođu i obiđu naš Sajam. Uz bogat zabavni program koji smo im priredili, imat će priliku na štandovima naših OPG-ovaca i udruga, opskrbiti se domaćim proizvodima i ukrasima, ususret uskrsnim blagdanima – poručio je načelnik Općine Dubravica, Marin Štritof.

Nakon obilaska Sajma, svi posjetitelji moći će uživati i u popodnevnom programu koji počinje u 18 sati uz Fio Show. Program će voditi popularni Ivan Fiolić Fio, a očekuje se nastup Ansambla Zagorje band, Tamburaškog sastava Savski valovi, Venteka i Klape Brv, Gordane Ivanjek, Mirajane bajzec, Brigite Šuler, Rajka Suhodolčana i Nenada Flegara.

www.sjever.hr
12.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.