Now Reading:
Uskoro tradicionalni Uskrsni sajam u općini Dubravica – uz najbolju zagorsku šunku i vino u popodnevnom programu očekuje vas Fio Show
Full Article 2 minutes read

Uskoro tradicionalni Uskrsni sajam u općini Dubravica – uz najbolju zagorsku šunku i vino u popodnevnom programu očekuje vas Fio Show

Iz Općine Dubravica pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže na ovogodišnjem, tradicionalnom Uskrsnom sajmu koji će se održati u subotu, 1. travnja s početkom u 10 sati.

Riječ je o Sajmu OPG-ova i udruga s područja općine Dubravice, ali i okolnih općina koji je izložbeno – prodajnog karaktera, a održava se u organizaciji općine Dubravica i “Turističke zajednice “Savsko – sutlanska dolina i brigi”.

Uz brojne izlagače, manifestaciju će kroz bogat kulturno – umjetnički program popratiti niz nastupa KUD-ova i ostalih izvođača. U sklopu sajma održat će se i ocjenjivanje vina i zagorske šunke.

– Pozivam sve mještane naše općine, kao i one susjednih nam općina, da nam dođu i obiđu naš Sajam. Uz bogat zabavni program koji smo im priredili, imat će priliku na štandovima naših OPG-ovaca i udruga, opskrbiti se domaćim proizvodima i ukrasima, ususret uskrsnim blagdanima – poručio je načelnik Općine Dubravica, Marin Štritof.

Nakon obilaska Sajma, svi posjetitelji moći će uživati i u popodnevnom programu koji počinje u 18 sati uz Fio Show. Program će voditi popularni Ivan Fiolić Fio, a očekuje se nastup Ansambla Zagorje band, Tamburaškog sastava Savski valovi, Venteka i Klape Brv, Gordane Ivanjek, Mirajane bajzec, Brigite Šuler, Rajka Suhodolčana i Nenada Flegara.

www.sjever.hr
12.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.