Now Reading:
VREMENSKA PROGNOZA Padat će kiša, ali i temperatura, moguć je i snijeg!
Full Article 1 minutes read

VREMENSKA PROGNOZA Padat će kiša, ali i temperatura, moguć je i snijeg!

Tko ne radi zasigurno se raduje vikendu, pogotovo kada donosi lijepo vrijeme pogodno za uživanciju na otvorenom. Nažalost, ovaj vikend neće biti takav!

Danas će biti promjenljivo te u unutrašnjosti danju osjetno svježije, prognoza je DHMZ-a. Mjestimična kiša vjerojatnija je u prvom dijelu dana, ponajprije u unutrašnjosti gdje u višem gorju može nakratko biti i snijega. Poslijepodne i prema večeri smanjenje naoblake.
Zapuhat će umjeren, kratkotrajno i jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, u Slavoniji, Baranji i Srijemu sjeverozapadni. Na Jadranu većinom umjeren sjeverozapadnjak i zapadnjak, prema večeri bura u jačanju.

Najniža jutarnja temperatura zraka od 5 do 10, na Jadranu između 7 i 12 °C. Najviša dnevna u unutrašnjosti od 8 do 12 °C.

Biometeorološka prognoza za subotu

Razmjerno nepovoljne biometeorološke prilike na području cijele zemlje tijekom dana postupno će se poboljšavati. Kod osjetljivijih meteoropata moguć je slabiji san, posljedično pojačan umor i razdražljivost te lošije raspoloženje.
Smanjenje naoblake i sunčana razdoblja u drugom dijelu dana popravit će opći dojam i smanjiti nepovoljan utjecaj vremena. Uz sjeverni vjetar u drugom će dijelu dana bitnije zahladiti pa kronične bolesnike upozoravamo na oprez i adekvatnu zaštitu od hladnoće.

sjever.hr/meteo.hr
11.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.