Now Reading:
PANIKA KOD JALŽABETA Dijete odlutalo iz klijeti, tražilo ga stotinu pripadnika žurnih službi!
Full Article 1 minutes read

PANIKA KOD JALŽABETA Dijete odlutalo iz klijeti, tražilo ga stotinu pripadnika žurnih službi!

Više od stotinu pripadnika žurnih službi alarmirano je u petak poslijepodne nakon dojave o nestanku djeteta na području između Ludbrega i Varaždina, javlja danica.hr

Dijete je bilo nestalo u Jalžabetu, na području Golog Brda na kojem su vinogradi i vikendice. Pretpostavlja se kako je odlutalo od obitelji koja je bila u klijeti. Kako ga satima nisu mogli naći, uslijedila je panika te poziv policiji i centru 112.

Oko 16 sati Javna vatrogasna postrojba Varaždin alarmirala je sva dobrovoljna vatrogasna društva na tom području da krenu u potragu za djetetom. Na teren je, među ostalim, pohitala i policija.

Tako su iz DVD-a Kneginec Gornji u 16.08 sati primili dojavu o potrebi za potragom za nestalim djetetom u Jalžabetu, Golo Brdo. Zborno mjesto je bilo kod tamošnjeg spremišta vode. U potragu su, među ostalim, pohitali i vatrogasci iz Jalžabeta te Martijanca.

Pomoć su u jednom trenu ponudili i lokalni vatrogasci iz Apatovca kod Križevaca. No, na koncu se sve dobro završilo jer je dijete u međuvremenu bilo pronađeno. Sretan kraj i upozorenje svima da malu djecu ne puštaju samu bez nadzora u prirodi.

Foto: DVD Jalžabet

sjever.hr/danica.hr
11.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.