Now Reading:
Koprivničko-križevački poljoprivrednici na stručnoj edukaciji – evo što su sve doznali i naučili
Full Article 50 second read

Koprivničko-križevački poljoprivrednici na stručnoj edukaciji – evo što su sve doznali i naučili

U prostorijama HGK – ŽK Koprivnica organizirana je stručna edukacija za poljoprivredne proizvođače kojoj su podršku ispred Koprivničko-križevačke županije dali zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnik Marijan Štimac.

Skup je uvodno uime HGK ŽK Koprivnica pozdravila Renata Lohajner, a prigodnim riječima se obratio i zamjenik Ljubić koji je zahvalio predavačima te istaknuo važnost edukacija i stručnih radionica putem kojih i poljoprivrednici šire svoja znanja i unaprjeđuju poslovanje.

Predstavnice Službe za proizvođačke organizacije i hortikulturu Ministarstva poljoprivrede Svjetlana Puh i Tanja Malogorski, održale su radionicu na temu proizvođačkih organizacija, nakon čega je Branimir Kampl iz tvrtke Kamp consulting održati predavanje o povećanju profitabilnosti farmi mliječnih krava i svinja s primjerima dobre prakse i prikazom programa unaprjeđenja efikasnosti proizvodnje.

Organizatori stručne edukacije su Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Koprivnica i Koprivničko-križevačka županija.

sjever.hr/kckzz.hr
11.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.