Now Reading:
Uskoro kreće dogradnja i opremanje vrtića u Bedekovčini – potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih skoro pet milijuna kuna
Full Article 50 second read

Uskoro kreće dogradnja i opremanje vrtića u Bedekovčini – potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih skoro pet milijuna kuna

Općina Bedekovčina danas je potpisala Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt dogradnje i opremanje Dječjeg vrtića Bedekovčina, a koji je općina u partnerstvu s Gradom Donja Stubica, prijavila na Javni poziv Ministarstva znanosti i obrazovanja.

U travnju 2022. godine otvoren je prvi dio dograđenog dijela vrtića vrijedan oko 10 milijuna kuna, čime je kapacitet vrtića proširen na 180-ero djece. Ovim projektom realizirat će se završna faza dogradnje i opremanja dječjeg vrtića koja obuhvaća dovršetak i kompletno opremanje katnog dijela građevine, ugradnju lifta, uređenje vanjskog dvorišnog dijela te dodatnih parkirališnih mjesta, čime će se povećati kapaciteti vrtića za četiri nova dnevna boravka odnosno 56-ero djece.

Ciljna skupina su djeca jasličke i vrtićke dobi s prebivalištem na području Općine Bedekovčina i Grada Donja Stubica. Ukupna procijenjena vrijednost projekta iznosi 5.955.488,75 kuna, od čega će kroz projekt biti financirano 4.896.000 kuna.

www.sjever.hr
10.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.