Now Reading:
Uskoro kreće dogradnja i opremanje vrtića u Bedekovčini – potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih skoro pet milijuna kuna
Full Article 50 second read

Uskoro kreće dogradnja i opremanje vrtića u Bedekovčini – potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih skoro pet milijuna kuna

Općina Bedekovčina danas je potpisala Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt dogradnje i opremanje Dječjeg vrtića Bedekovčina, a koji je općina u partnerstvu s Gradom Donja Stubica, prijavila na Javni poziv Ministarstva znanosti i obrazovanja.

U travnju 2022. godine otvoren je prvi dio dograđenog dijela vrtića vrijedan oko 10 milijuna kuna, čime je kapacitet vrtića proširen na 180-ero djece. Ovim projektom realizirat će se završna faza dogradnje i opremanja dječjeg vrtića koja obuhvaća dovršetak i kompletno opremanje katnog dijela građevine, ugradnju lifta, uređenje vanjskog dvorišnog dijela te dodatnih parkirališnih mjesta, čime će se povećati kapaciteti vrtića za četiri nova dnevna boravka odnosno 56-ero djece.

Ciljna skupina su djeca jasličke i vrtićke dobi s prebivalištem na području Općine Bedekovčina i Grada Donja Stubica. Ukupna procijenjena vrijednost projekta iznosi 5.955.488,75 kuna, od čega će kroz projekt biti financirano 4.896.000 kuna.

www.sjever.hr
10.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.