Now Reading:
Jurak: Gospođa iz SDP-a tamo gdje može pomoći ne želi, a tamo gdje se ne snalazi je prva!!!
Full Article 2 minutes read

Jurak: Gospođa iz SDP-a tamo gdje može pomoći ne želi, a tamo gdje se ne snalazi je prva!!!

SDP i njihova saborska zastupnica ponovo su pokazali tobožnju brigu za sjever Hrvatske i Varaždinsku županiju ispraznim i nesuvislim političkim porukama, poručio je u petak Tin Jurak, predsjednik Mladeži HDZ-a Varaždinske županije čije priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Kada su imali priliku svojim glasom u Hrvatskom saboru donijeti sjeveru Hrvatske desetke milijuna kuna, nažalost, ponovno su izabrali krivu stranu povijesti robujući lošim odlukama svoje političke stranke.

Podsjećamo, gospođa iz SDP-a, koja sada vodi “veliku brigu” o zaštiti okoliša i varaždinskim balama, prije nekoliko mjeseci propustila je podržati amandman zastupnika Predraga Štromara zahvaljujući kojem je osigurano 20 milijuna kuna za izgradnju regionalnog Centra kompetentnosti u poljoprivredi.

Nadalje, ta ista zastupnica propustila je tada podržati uvođenje besplatnih obroka za sve osnovnoškolce diljem Hrvatske pa tako i na području Varaždinske županije. Također, nije dala podršku amandmanu saborskog kolege Damira Habijana kojim je osigurano 5 milijuna kuna za studente odnosno za rad i razvoj Sveučilišta Sjever. Potom nije dala podršku rješavanju pitanja menstrualnog siromaštva kao i raznim drugim mjerama kojima je cilj upravo poboljšanje kvalitete života svih naših sugrađana.

I sada je ta ista zastupnica krenula u borbu za očuvanje okoliša u Varaždinskoj županiji prozivajući HDZ za nerješavanje problema baliranog otpada. Moramo li podsjetiti da je upravo SDP u posljednjih desetak godina bio u prilici da sudjelovanjem u nekoliko izvršnih vlasti riješi taj problem. No, rezultat toga svega je kao i sada ništa. Stoga se SDP ulovio one „napad je najbolja obrana” jer će na polovici mandata i na prijevremenim izborima morati objasniti građanima zašto još nisu riješili problem otpada za što su govorili da imaju gotovo rješenje.”

www.sjever.hr
10.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.