Now Reading:
Jurak: Gospođa iz SDP-a tamo gdje može pomoći ne želi, a tamo gdje se ne snalazi je prva!!!
Full Article 2 minutes read

Jurak: Gospođa iz SDP-a tamo gdje može pomoći ne želi, a tamo gdje se ne snalazi je prva!!!

SDP i njihova saborska zastupnica ponovo su pokazali tobožnju brigu za sjever Hrvatske i Varaždinsku županiju ispraznim i nesuvislim političkim porukama, poručio je u petak Tin Jurak, predsjednik Mladeži HDZ-a Varaždinske županije čije priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Kada su imali priliku svojim glasom u Hrvatskom saboru donijeti sjeveru Hrvatske desetke milijuna kuna, nažalost, ponovno su izabrali krivu stranu povijesti robujući lošim odlukama svoje političke stranke.

Podsjećamo, gospođa iz SDP-a, koja sada vodi “veliku brigu” o zaštiti okoliša i varaždinskim balama, prije nekoliko mjeseci propustila je podržati amandman zastupnika Predraga Štromara zahvaljujući kojem je osigurano 20 milijuna kuna za izgradnju regionalnog Centra kompetentnosti u poljoprivredi.

Nadalje, ta ista zastupnica propustila je tada podržati uvođenje besplatnih obroka za sve osnovnoškolce diljem Hrvatske pa tako i na području Varaždinske županije. Također, nije dala podršku amandmanu saborskog kolege Damira Habijana kojim je osigurano 5 milijuna kuna za studente odnosno za rad i razvoj Sveučilišta Sjever. Potom nije dala podršku rješavanju pitanja menstrualnog siromaštva kao i raznim drugim mjerama kojima je cilj upravo poboljšanje kvalitete života svih naših sugrađana.

I sada je ta ista zastupnica krenula u borbu za očuvanje okoliša u Varaždinskoj županiji prozivajući HDZ za nerješavanje problema baliranog otpada. Moramo li podsjetiti da je upravo SDP u posljednjih desetak godina bio u prilici da sudjelovanjem u nekoliko izvršnih vlasti riješi taj problem. No, rezultat toga svega je kao i sada ništa. Stoga se SDP ulovio one „napad je najbolja obrana” jer će na polovici mandata i na prijevremenim izborima morati objasniti građanima zašto još nisu riješili problem otpada za što su govorili da imaju gotovo rješenje.”

www.sjever.hr
10.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.