Now Reading:
Investicijom vrijednom 2 milijuna kuna do veće prometne sigurnosti u Općini Đurmanec: kreće sanacija triju nerazvrstanih cesta
Full Article 1 minutes read

Investicijom vrijednom 2 milijuna kuna do veće prometne sigurnosti u Općini Đurmanec: kreće sanacija triju nerazvrstanih cesta

Na području Općine Đurmanec kreće sanacija triju potresom oštećenih nerazvrstanih cesta. Riječ je o investiciji vrijednoj gotovo 2 milijuna kuna za koju su u Općinu stigla bespovratna sredstva iz Fonda solidarnosti Europske unije.

Ovo je još jedan dokaz da Općina Đurmanec veliku pažnju pridaje prometnoj sigurnosti, kao i sigurnosti svojih mještana i njihove imovine te da značajna sredstva ulaže u modernizaciju i održavanje prometne i komunalne infrastrukture.

Sanirat će se nerazvrstane ceste Pavlekovići u naselju Hlevnica, Posilovići u naselju Prigorje te Priglazda u naselju Đurmanec, a ukupna vrijednost ovih radova koje će izvoditi tvrtka Colas Hrvatska je oko 2 milijuna kuna.

– Radi se o važnoj investiciji kojom ćemo podići prometnu sigurnost na ovim nerazvrstanim cestama i našim mještanima omogućiti lakši pristup do njihovih domova, zemljišta ili vikendica. Kontinuirano ulažemo značajna sredstva u modernizaciju i sanaciju prometnica na svom području, a drago mi je što je projekte sanacije ovih triju nerazvrstanih cesta prepoznao i Fond solidarnosti Europske unije dodijelivši nam bespovratna sredstva. Ovim projektima definitivno pokazujemo da je ulaganje u infrastrukturu jedan od prioriteta ove općinske uprave – rekao je načelnik Damir Belošević.

www.sjever.hr
10.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.