Now Reading:
CURE NOVI DETALJI UBOJSTVA Automobil Željka Hatlaka pronađen u Karlovcu, sumnjivac priveden!
Full Article 2 minutes read

CURE NOVI DETALJI UBOJSTVA Automobil Željka Hatlaka pronađen u Karlovcu, sumnjivac priveden!

Pronađen je automobil Željka Hatlaka (56) koji je pronađen mrtav u utorak u kući u Varaždinu. Automobil je pronađen u Karlovcu, a kako doznaje 24sata.hr, priveden je i jedan čovjek.

Na pitanje ima li privođenje u Karlovcu veze sa slučajem nestanka i ubojstva Varaždinca Željka Hatlaka, zamjenik županijske državne odvjetnice Darko Galić potvrdio je kako ima.

– Mogu potvrditi kako se radi o istrazi te da ono ima veze sa slučajem. Detalji će biti jasniji tijekom petka – rekao je Galić. U istoj ulici pronašli su i žrtvin automobil.

Podsjetimo, nestanak Hatlaka prijavljen je službeno 5. ožujka, no poznanici su ga posljednji put vidjeli 24. veljače. Iz njegova dvorišta je otuđen i zlatno-sivi Citroen C5.

– Deset dana zaredom policija je bila ovdje stvarno bez prestanka. Ni minute ne bi napuštali lokaciju, ni kod promjene smjene. Izmjenjivali su se presretači i policijski auti, uvijek su držali pogled na tu zgradu. Malo sam se i bojala, ovo je miran kvart, pa smo jednu večer parkirali naš auto dalje od zgrade jer više nikom nije bilo jasno što se tu događa, sve do danas – ispričala je svjedokinja za 24sata.hr koja je snimila privođenje.

U srijedu navečer je, noć prije toga, dodaje, vidjela čak dvije patrole na mjestu gdje se danas nalazi ukradeni auto, što ju je dodatno prestrašilo. Navodi da automobil nije ranijih dana primijetila.

sjever.hr/24sata.hr
10.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.