Now Reading:
Župan Koren i predstavnici HGK ŽK Koprivnica posjetili tvrtku Robin: Sve pohvale na osjetljivosti tvrtke prema ranjivim skupinama
Full Article 2 minutes read

Župan Koren i predstavnici HGK ŽK Koprivnica posjetili tvrtku Robin: Sve pohvale na osjetljivosti tvrtke prema ranjivim skupinama

Župan Darko Koren i pročelnici Darko Masnec, Marijan Štimac i Melita Ivančić te predsjednik HGK ŽK Koprivnica Krunoslav Vitelj posjetili su križevačku tvrtku Robin d.d., uspješno obiteljsko poduzeće osnovano 2000. godine koje u svojem poslovnom portfelju objedinjuje djelatnosti pekarstva i trgovine.

Tvrtka trenutno zapošljava više od 350 zaposlenika koji rade u 52 Robin trgovine u Koprivničko-križevačkoj županiji (u planu je ove godine doći do broja od 57 marketa) te Robin pekari u Križevcima, pri čemu se u 2023. godini očekuje rast poslovanja od 19 posto s prometom koji će se kretati na razini od 33 milijuna eura, istaknuli su predstavnici obitelji Šatvar.

Tvrtka je provela i projekt ulaganja u nabavu novih tehnologija i opreme te izgradnju i širenje poslovnog prostora integrativne radionice u vrijednosti od gotovo pola milijuna eura čime se omogućilo zapošljavanje osoba s invaliditetom te zadržavanje postojećih radnih mjesta.

Župan Koren je uz čestitke na sjajnim uspjesima i želje za ostvarivanje dobrih poslovnih rezultata i u ovoj godini, posebno istaknuo važnost socijalne komponente te pohvalio osjetljivost tvrtke prema ranjivim skupinama kojima je kroz predstavljen projekt integrativne radionice na najbolji način omogućena potpuna društvena inkluzija.

Tvrtka Robin, uz brojne druge nagrade, između ostalog 2020. godine dobila i Povelju Koprivničko-križevačke županije za iznimno postignuće na području unaprjeđivanja gospodarstva, malog i srednjeg poduzetništva, kroz proširenje poslovanja i zapošljavanja novih radnika.

sjever.hr/kckzz.hr
09.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.