Now Reading:
Varaždinska županija: Zaklada “Sveti Mihael” i ove godine osigurala sredstva za programe u prevenciji kriminaliteta – ako imate dobre ideje, javite se!
Full Article 1 minutes read

Varaždinska županija: Zaklada “Sveti Mihael” i ove godine osigurala sredstva za programe u prevenciji kriminaliteta – ako imate dobre ideje, javite se!

Objavljen je javni poziv za dodjelu potpora iz sredstava Zaklade za prevenciju kriminaliteta “Sveti Mihael” u 2023. godini, a osigurano je ukupno 13.000,00 eura.

Javni poziv objavljuje se za dodjelu novčanih sredstava (potpore) za preventivne aktivnosti, kampanje, programe ili projekte koje se kontinuirano provode određeno vrijeme i prepoznati su kao učinkoviti u prevenciji kriminaliteta te za nove preventivne aktivnosti, kampanje, programe ili projekte.

Preventivne aktivnosti, kampanje, programi ili projekti odnose se na prevenciju kriminaliteta iz slijedećih prioritetnih područja: opći kriminalitet, zlouporabe droga i ovisnost o alkoholu, vršnjačko nasilje u školama, nasilje na internetu, govor mržnje, promicanje prometne kulture.

Prijavitelji za dodjelu novčanih sredstava (potpora) iz Javnog poziva su pravne i fizičke osobe s područja Varaždinske županije koje svojim preventivnim aktivnostima, kampanjom, programom ili projektom utječu na prevenciju kriminaliteta.

Rok za podnošenje prijava je do 6. travnja 2023. godine, a sve ostale potrebne informacije i obrasci objavljeni su na internetskoj stranici Varaždinske županije.

foto: arhiva
sjever.hr/varazdinska-zupanija.hr
09.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.