Now Reading:
Varaždinska županija: Zaklada “Sveti Mihael” i ove godine osigurala sredstva za programe u prevenciji kriminaliteta – ako imate dobre ideje, javite se!
Full Article 1 minutes read

Varaždinska županija: Zaklada “Sveti Mihael” i ove godine osigurala sredstva za programe u prevenciji kriminaliteta – ako imate dobre ideje, javite se!

Objavljen je javni poziv za dodjelu potpora iz sredstava Zaklade za prevenciju kriminaliteta “Sveti Mihael” u 2023. godini, a osigurano je ukupno 13.000,00 eura.

Javni poziv objavljuje se za dodjelu novčanih sredstava (potpore) za preventivne aktivnosti, kampanje, programe ili projekte koje se kontinuirano provode određeno vrijeme i prepoznati su kao učinkoviti u prevenciji kriminaliteta te za nove preventivne aktivnosti, kampanje, programe ili projekte.

Preventivne aktivnosti, kampanje, programi ili projekti odnose se na prevenciju kriminaliteta iz slijedećih prioritetnih područja: opći kriminalitet, zlouporabe droga i ovisnost o alkoholu, vršnjačko nasilje u školama, nasilje na internetu, govor mržnje, promicanje prometne kulture.

Prijavitelji za dodjelu novčanih sredstava (potpora) iz Javnog poziva su pravne i fizičke osobe s područja Varaždinske županije koje svojim preventivnim aktivnostima, kampanjom, programom ili projektom utječu na prevenciju kriminaliteta.

Rok za podnošenje prijava je do 6. travnja 2023. godine, a sve ostale potrebne informacije i obrasci objavljeni su na internetskoj stranici Varaždinske županije.

foto: arhiva
sjever.hr/varazdinska-zupanija.hr
09.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.