Now Reading:
Općina Mače objavila je javni poziv za dodjelu općinskih priznanja – predložite svoje kandidate
Full Article 1 minutes read

Općina Mače objavila je javni poziv za dodjelu općinskih priznanja – predložite svoje kandidate

Općina Mače raspisala je Javni poziv za dodjelu općinskih priznanja – nagrade za životno djelo, nagrade Općine, plakete Općine i priznanja počasnog građanina Općine.

Nagrada za životno djelo dodjeljuje se osobama za osobite uspjehe u razvoju društvenih odnosa i unapređenju gospodarstva, obrazovanja, znanosti, kulture, tjelesne kulture, zdravstva, socijalne skrbi i drugih djelatnosti, posebno značajnih za Općinu, kada se ocijeni da je određena osoba sve svoje objektivne mogućnosti utkala u odnosno djelo i u tome postigla neponovljiv rezultat u odnosnom području.

Nagrada i plaketa Općine dodjeljuju se fizičkim i pravnim osobama za osobite uspjehe u razvoju društvenih odnosa i unapređenju djelatnosti od posebnog značaja za Općinu, dok se pak počasnim građaninom Općine može proglasiti građanin RH ili druge države koji je svojim radom, znanstvenim ili političkim djelovanjem značajno pridonio napretku i ugledu Općine, ostvarivanju i razvoju demokracije u RH ili svijetu, miru u svijetu ili napretku čovječanstva.

Poziv je otvoren do 28. ožujka ove godine, a kriterije za dodjelu javnih priznanja kao i sve ostale informacije o potrebnoj dokumentaciji možete pronaći ovdje.

Foto: KZŽ

www.sjever.hr
09.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.