Now Reading:
Lijepa gesta povodom Međunarodnog dana žena: Udruga žena „Naši cajti” i ove godine obradovala sugrađanke cvijećem
Full Article 2 minutes read

Lijepa gesta povodom Međunarodnog dana žena: Udruga žena „Naši cajti” i ove godine obradovala sugrađanke cvijećem

Udruga žena „Naši cajti” i ove je godine u centru Varaždinskih Toplica organizirala akciju „Žena ženi”. Riječ je o akciji povodom Međunarodnog dana žena u sklopu koje su članice topličke udruge u srijedu na Trgu Republike Hrvatske svoje sugrađanke darovale cvijećem i na taj im način uljepšale dan.

Kako je objasnila Mara Malenica, predsjednica Udruge žena „Naši cajti” Varaždinske Toplice, radi se o njihovoj tradicionalnoj akciji koju organiziraju već sedam godina, a cilj je da malim znakom pažnje razvesele svoje sugrađanke, majke, bake, susjede i prijateljice.

-Svake se godine jako veselimo toj akciji i svakako ćemo i dalje nastaviti s time. Udruga žena djeluje na području Varaždinskih Toplica i njene se članice međusobno druže uz stvaranje ručnih radova, a također sudjelujemo u svim manifestacijama našeg grada i pokušavamo prenijeti tradiciju i na mlade – rekla je Malenica čestitavši svim ženama njihov dan, Međunarodni dan žena.

Udruzi žena u njihovoj tradicionalnoj akciji pridružila se i gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković.

-Drago mi je što je naša Udruga žena i ove godine organizirala ovu lijepu akciju kako bi sve naše sugrađanke razveselila ovim malim, ali lijepim znakom pažnje. Čestitam svim ženama njihov dan uz poruku da moraju biti glasnije i aktivnije te se više uključivati u javni, društveni i politički život svoje sredine kako bi se i naši glas, interesi i mišljenje čuli. Grad Varaždinske Toplice redovito podržava rad svih svojih udruga i sve njihove aktivnosti, a tako će biti i u budućnosti – rekla je Ratković.

www.sjever.hr
08.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.