Now Reading:
Gradonačelnik Brlek svojim Klanjčankama dijelio crvene karanfile povodom Dana žena
Full Article 50 second read

Gradonačelnik Brlek svojim Klanjčankama dijelio crvene karanfile povodom Dana žena

Gradonačelnik Klanjca Zlatko Brlek danas je povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena na najljepši mogući način razveselio svoje sugrađanke.

Naime, već tradicionalno uz Dan žena gradonačelnik je na klanječkim ulicama, trgovima i radnim mjestima pripadnicama ljepšeg spola podijelio crvene karanfile.

Kako poručuju iz Grada, današnji je dan prilika da se prisjetimo brojnih i važnih kulturnih, političkih i znanstvenih postignuća žena tijekom povijesti, ali i svih žena koje danas itekako doprinose razvoju, stvaranju boljih uvjeta života za sve nas i oplemenjuju život naše zajednice. I dok nas 8. ožujka podsjeća na težak put koji su žene morale prijeći kako bi im se priznala ljudska i građanska prava, napredak koji je ostvaren još uvijek nije dovoljan pa je na svima nama i dalje ozbiljna borba za postizanje stvarne jednakopravnosti, postizanje punog pristupa tržištu rada, političke zastupljenosti, zaštite dostojanstva, ravnoteže između obiteljskog života i posla te borba protiv svake vrste nasilja nad ženama.

www.sjever.hr
08.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.