Now Reading:
Dan žena obilježen i u Županijskoj upravi KKŽ – Župan Koren: Upravo su žene ključan čimbenik u razvoju i boljitku društva
Full Article 50 second read

Dan žena obilježen i u Županijskoj upravi KKŽ – Župan Koren: Upravo su žene ključan čimbenik u razvoju i boljitku društva

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, koprivničko – križevački župan Darko Koren i njegov zamjenik Ratimir Ljubić danas su održali prijem za djelatnice Županijske uprave.

Župan je djelatnicama zahvalio na doprinosu uspješnom radu Županijske uprave, uz naglasak kako žene čine većinu zaposlenih. Također je istaknuo kako je Međunarodni dan žena prilika da se osvijesti kako su upravo žene ključan čimbenik u razvoju i boljitku društva, a borba za njihovu ravnopravnost na svim razinama još uvijek traje. Dodao je kako je svijet teško zamisliti bez postignuća koja su kreirale žene te kako je današnji dan prilika za iskazivanje zahvalnosti na svemu što čine.

Zahvalu na prijemu, uime svih djelatnica Županijske uprave, uputila je predstavnica županijske Podružnice Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske Vedrana Podnar.

Na kraju prijema, u znak pažnje i poštovanja, župan i zamjenik Ljubić djelatnicama su darovali simbolične poklone.

www.sjever.hr
08.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.