Now Reading:
ŠTO KAŽETE NA OVO? Srpska folk pjevačica dolazi u Mariju Bistricu: Zna se što mladi zaista slušaju. Slušaju samo nas!
Full Article 2 minutes read

ŠTO KAŽETE NA OVO? Srpska folk pjevačica dolazi u Mariju Bistricu: Zna se što mladi zaista slušaju. Slušaju samo nas!

Nakon što su u Puli i Osijeku nedavno otkazani koncerti na kojima su trebali nastupiti Duško Kuliš, Ana Bekuta, Dragan Kojić i Zorana Mićanović, na društvenoj mreži ovih je dana osvanula najava nastupa srpske folk zvijezde u Mariji Bistrici.

Riječ je o Radi Manojlović, poznatoj po hitovima ‘Mešaj mala’, ’Dva promila’, ‘Alkotest’ i ‘Kako bole usne neverne’ koja 18. ožujka stiže u Mariju Bistricu. Kako donosi portal Dnevno.hr, Manojlović će nastupiti u noćnom klubu FLUS koji je na svojem Facebooku najavio njen dolazak.

Upitana za izjavu predsjednika Zorana Milanovića ‘da ga bole kosti od narodnjaka i te glazbe’, pjevačica se samo nasmijala i komentirala zabranu.

-To je bezveze, stvarno. Kebine pjesme su megahitovi, čovjek kao da je jučer izbacio sve one njegove koje se slušaju, to sam i njemu rekla. Njegove pjesme stalno pjevam, Bekutine također. E sad, to je vjerojatno do nekog imidža, da ne iskoristim sad neku riječ. Je li tu do nekog, je li, prestiža… Dobro, neka, neka idu u klub neki, ima ih mnogo, napunit će tamo sve – izjavila je Rada za Blic, a prenosi Dnevno.hr.

Izjavila je i da je „svaki njezin nastup pun”.
-Zna se što mladi zaista slušaju. Slušaju samo nas. Ne kažem da samo narodnjake slušaju, već su jako popularni i reperi. To je samo politika. To prolazi, a glazba ostaje. I Keba, i Ana i ostali izvođači koji su zabranjeni tu. I dalje će trajati i puniti svaki klub u zemlji – izjavila je pjevačica.

screenshot/instagram-r.manojlović
sjever.hr/dnevno.hr
06.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.