Now Reading:
Ranko Vrban novi-stari predsjednik koprivničkog Kluba 61. lad: uz potporu Grada i Županije nastavljaju s promicanjem istine o Domovinskom ratu
Full Article 50 second read

Ranko Vrban novi-stari predsjednik koprivničkog Kluba 61. lad: uz potporu Grada i Županije nastavljaju s promicanjem istine o Domovinskom ratu

U Društvenom domu na Vinici ovog vikenda održana je Izborna godišnja skupština Udruge hrvatskih branitelja Klub 61. lad PZO Koprivnica kojoj su uz članove i goste prisustvovali i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić te koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

Nakon izvješća o radu udruge i provedenim aktivnostima, Skupština je dosadašnje vodstvo na čelu s predsjednikom Rankom Vrbanom potvrdilo i za novo mandatno razdoblje u kojem će Udruga nastaviti s promicanjem istine o Domovinskom ratu i aktivnostima vezanim za organizaciju manifestacija i obilježavanja važnih obljetnica kojima se čuva sjećanje na hrvatske branitelje.

Skupštini su prisustvovali i tajnik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske, podružnica Koprivničko-križevačke županije Damir Vuković, voditeljica Područnog odjela Koprivnica, Ministarstva hrvatskih branitelja Tatjana Mihaldinec te predsjednik Odbora za branitelje Grada Koprivnice Ivica Jurenec.

www.sjever.hr / kckzz.hr
06.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.