Now Reading:
NAJBRŽI MEĐU POLICAJCIMA Zagorac Nikola Štefanić osvojio Malu Holjevku
Full Article 2 minutes read

NAJBRŽI MEĐU POLICAJCIMA Zagorac Nikola Štefanić osvojio Malu Holjevku

Policijski službenik Policijske uprave krapinsko – zagorske Nikola Štefanić na utrci “Holjevka” osvojio je ukupno prvo mjestu na pet kilometara, a također mu je pripala pobjeda prvenstvo Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske u trčanju na pet kilometara.

Utrka koju je organizirao Zagrebački atletski savez održana je u nedjelju, a trčala se ulicama Grada Zagreba. Start utrke bio je na Mostu slobode, cilj na Bundeku, a ova utrka je i prvenstvo Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske u trčanju na pet kilometara.

Nikola Štefanić bio je najbrži na ovogodišnjoj Maloj Holjevci, utrci na pet kilometara, a s vremenom 16:06 minuta bio je ukupni pobjednik “Male Holjevke”, a također je pobjednik prvenstva Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske u trčanju na pet kilometara.

Policijski službenici Interventne jedinice policije PU KZŽ Luka Špehar, Sandro Šlogar i Krunoslav Ivanušec također su ostvarili iznimne rezultate. Luka Špehar bio je drugi, Sandro Šlogar peti, a Krunoslav Ivanušec osmi u kategoriji MUP-a.

Također su na utrci nastupili policijska službenica i policijski službenik, bračni par Dijana i Antonio Rihtar koji su također ostvarili odlične rezultate. Dijana je u kategoriji žena pripadnica MUP-a osvojila osmo mjesto, a Antonio u svojoj kategoriji 22. mjesto.

www.sjever.hr
06.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.