Now Reading:
Iz Fight Club Kovačić Varaždin dobili i juniorskog reprezentativca i najboljeg borca Hrvatske za 2022. godinu
Full Article 1 minutes read

Iz Fight Club Kovačić Varaždin dobili i juniorskog reprezentativca i najboljeg borca Hrvatske za 2022. godinu

Član boksačkog kluba Fight Club Kovačić Varaždin Tristan Talan nastupio je za juniorsku reprezentaciju Hrvatske, a senior Luka Sakač proglašen je najboljim borcem u seniorskoj kategoriji discipline assaut za 2022. godinu!

Talan je nastupio u prijateljskom susretu najboljih juniora reprezentacije Hrvatske i reprezentacije Italije, a susret se održao u Rimu. Izbornik Hrvoje Pečarić odabrao je Tristana da predstavlja Hrvatsku u kategoriji do 44 kg.

U tijesnoj borbi protiv aktualnog prvaka Italije Saše Mencaroni, pobjedu odnosi domaćin, a njihova borba bila je proglašena kao najbolja borba turnira!

Prvi nastup za reprezentaciju na međunarodnoj sceni veliki je poticaj za Tristana – inače, kapetana juniorske ekipe Fight Club-a Kovačić te aktualni prvak Hrvatske u savate boksu.

Za nastavak odličnih vijesti iz Fight Club Kovačić pobrinuo se Luka Sakač. Sakač je na sjednici Hrvatskog savate saveza proglašen za najboljeg borca u seniorskoj kategoriji discipline assaut za 2022. godinu.

Luka je aktualni prvak Hrvatske i viceprvak svijeta u savateu te mu je to treća titula najboljeg savate borca u Hrvatskoj.

sjever.hr
06.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.