Now Reading:
VRIJEDAN PROJEKT: Savska Ves uskoro dobiva novi društveni i vatrogasni dom – kako napreduju radovi provjerila i gradonačelnica Cividini
Full Article 2 minutes read

VRIJEDAN PROJEKT: Savska Ves uskoro dobiva novi društveni i vatrogasni dom – kako napreduju radovi provjerila i gradonačelnica Cividini

Gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini zajedno s predstavnicima Dobrovoljnog vatrogasnog društva Savska Ves, predsjednikom Mjesnog odbora i izvođačima radova ovih dana obišla je radove na rekonstrukciji i izgradnji društvenog i vatrogasnog doma u Savskoj Vesi i uvjerila se da ovaj vrijedan i prijeko potreban projekt ide svojim tokom.

Riječ je o investiciji vrijednoj više od 663 tisuće eura koja je u 80-postotnom iznosu sufinancirana iz Programa ruralnog razvoja, a njome će mjesto dobiti novo vatrogasno spremište, dvije garaže, urede za sastanke, dvoranu s kuhinjom, prostorije za mladež, prostore za udruge, mjesni odbor te vatrogasce.

Kako je poručila gradonačelnica Cividini, dom će biti isključivo u službi i na korištenje mještanima i vatrogascima.

-Radovi idu prema planu i vjerujem kako ćemo svi biti ponosni na sve ono što će Savčarke i Savčari ostvarivati u razdoblju koje dolazi, upravo zahvaljujući novim uvjetima – rekla je Cividini.

Najavila je i kako je već u pripremi velika proslava na kojoj će se 19. kolovoza okupiti cijela Savska Ves. Uz proslavu dana mjesta, obilježit će se i velika stota obljetnica DVD-a i predstaviti monografija, a tom prilikom novi će dom biti i svečano otvoren.

www.sjever.hr / FB Ljerka Cividini
05.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.