Now Reading:
VRIJEDAN PROJEKT: Savska Ves uskoro dobiva novi društveni i vatrogasni dom – kako napreduju radovi provjerila i gradonačelnica Cividini
Full Article 2 minutes read

VRIJEDAN PROJEKT: Savska Ves uskoro dobiva novi društveni i vatrogasni dom – kako napreduju radovi provjerila i gradonačelnica Cividini

Gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini zajedno s predstavnicima Dobrovoljnog vatrogasnog društva Savska Ves, predsjednikom Mjesnog odbora i izvođačima radova ovih dana obišla je radove na rekonstrukciji i izgradnji društvenog i vatrogasnog doma u Savskoj Vesi i uvjerila se da ovaj vrijedan i prijeko potreban projekt ide svojim tokom.

Riječ je o investiciji vrijednoj više od 663 tisuće eura koja je u 80-postotnom iznosu sufinancirana iz Programa ruralnog razvoja, a njome će mjesto dobiti novo vatrogasno spremište, dvije garaže, urede za sastanke, dvoranu s kuhinjom, prostorije za mladež, prostore za udruge, mjesni odbor te vatrogasce.

Kako je poručila gradonačelnica Cividini, dom će biti isključivo u službi i na korištenje mještanima i vatrogascima.

-Radovi idu prema planu i vjerujem kako ćemo svi biti ponosni na sve ono što će Savčarke i Savčari ostvarivati u razdoblju koje dolazi, upravo zahvaljujući novim uvjetima – rekla je Cividini.

Najavila je i kako je već u pripremi velika proslava na kojoj će se 19. kolovoza okupiti cijela Savska Ves. Uz proslavu dana mjesta, obilježit će se i velika stota obljetnica DVD-a i predstaviti monografija, a tom prilikom novi će dom biti i svečano otvoren.

www.sjever.hr / FB Ljerka Cividini
05.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.