Now Reading:
STRAVIČNA TRAGEDIJA U SUSJEDSTVU U požaru poginulo četvero djece – najmlađe imalo tek šest mjeseci
Full Article 2 minutes read

STRAVIČNA TRAGEDIJA U SUSJEDSTVU U požaru poginulo četvero djece – najmlađe imalo tek šest mjeseci

U Ulici 12. srpske brigade u Novom Pazaru, gradu na jugozapadu Srbije u nedjelju rano ujutro izbio je požar u stanu šesteročlane obitelji u kojem je nastradalo četvero djece starosti od šest mjeseci do pet godina. Njihovi roditelji su prošli s opekotinama i smješteni su u bolnicu. Uzrok požara još nije poznat, a istraga je u tijeku, prenosi danas.hr.

Kako pišu tamošnji mediji, četvero male djece ugušilo se u požaru u stanu u prizemlju. Unatoč tome što su vatrogasci došli na mjesto požara za samo četiri minute, bilo je prekasno.

Prema prvim informacijama dva slučajna prolaznika su oko 7 ujutro ugledala požar i zajedno sa susjedima krenuli pomoći, no nisu se mogli dovoljno približiti zbog jake vatre.

Srbijanska policija priopćila je da su vatrogasci odmah po dobivanju dojave krenuli na mjesto događaja na koje su stigli za nekoliko minuta, gdje su zatekli požar koji je već bio u razbuktaloj fazi. Prilikom ulaska u prostorije koje su bile zahvaćene požarom zatekli su četvero djece koja su najvjerojatnije stradala od gušenja ugljikovim monoksidom, dok su otac i majka pronađeni u susjednoj prostoriji s ozljedama.

Požar je brzo lokaliziran, potom i ugašen, a istraga će utvrditi uzroke požara i gušenja djece.

Foto: ilustracija
www.sjever.hr / danas.hr
05.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.