Now Reading:
ISKORISTITE DAN Sunčana i topla nedjelja mamit će u prirodu, no prognostičari nemaju dobre vijesti za sve
Full Article 1 minutes read

ISKORISTITE DAN Sunčana i topla nedjelja mamit će u prirodu, no prognostičari nemaju dobre vijesti za sve

Iako se lijepo vrijeme nastavlja se i u nedjelju, prognostičari nemaju dobre vijesti za sve. Naime, osjetljivi bi meteoropati mogli biti slabijeg raspoloženja.

Prema prognozi DHMZ-a, na Jadranu i uz njega bit će pretežno sunčano, a u središnjoj i istočnoj unutrašnjosti djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku. Ujutro će na kopnu lokalno biti magle.

Vjetar će većinom biti slab, a u Slavoniji mjestimice umjeren sjeverozapadni. Na Jadranu u početku slaba i ponegdje umjerena bura, od sredine dana jugozapadnjak i zapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka bit će od -3 do 1, na Jadranu od 5 do 8 °C, a najviša dnevna uglavnom između 8 i 11, na Jadranu 13 i 16 °C.

Povoljan biometeorološki utjecaj će u središnjoj i istočnoj Hrvatskoj biti manje izražen nego prethodnog dana. Uz porast naoblake osjetljiviji bi meteoropati mogli biti slabijeg raspoloženja. Na Jadranu, u Lici i Gorskom kotaru će još veći dio dana biometeorološke prilike biti povoljne. Prema kraju dana u cijeloj će zemlji doći do pogoršanja, zbog čega je moguće jačanje tegoba od kojih inače pate kronični bolesnici.

www.sjever.hr / DHMZ
05.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.