Now Reading:
Za turistička događanja u Međimurskoj županiji za 2023.godinu osigurano 40.000 eura
Full Article 2 minutes read

Za turistička događanja u Međimurskoj županiji za 2023.godinu osigurano 40.000 eura

Turistička zajednica Međimurske županije objavila je Javni poziv za dodjelu potpora turističkim događanjima u Međimurskoj županiji za 2023. godini, a koja su od međunarodnog, nacionalnog ili regionalnog značaja kao glavnog motiva dolaska turista.

Također, bitno je da se radi o događanjima koja doprinose razvoju održivih turističkih aktivnosti i društveno odgovornog poslovanja u sektoru turizma i srodnim djelatnostima, razvoju sadržaja koji doprinose povećanju broja dolazaka i noćenja u destinaciji, razvoju sadržaja koji omogućavaju produljenje boravka gostiju u destinaciji, povećanju ugostiteljskog i drugog turističkog prometa te jačanju snage brenda i stvaranja prepoznatljivog imidža međimurskog turizma.

Ukupan iznos sredstava koji je namijenjen za potpore prema ovom Javnom pozivu iznosi 40.000 eura, a maksimalna potpora po jednom događanju iznosi do 4.000 eura.

Vrste prihvatljivih događanja su kulturno – zabavna, sportsko – rekreativna, eno – gastronomska, stručno – znanstvena te ekološko – socijalna, a događanje može kandidirati samo jedan (su)organizator događanja koji može dobiti potporu za samo jedno događanje tijekom godine. Krajnji rok za podnošenje kandidatura je 31. ožujak ove godine do 15 sati.

Sve ostale informacije kao i obrasci potrebni za prijavu dostupni su na mrežnim stranicama Međimurske županije, odnosno na LINKU.

www.sjever.hr
03.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.