Now Reading:
UTVRĐENE NEPRAVILNOSTI Obustavljeno poskupljenje vode u Zagrebu! Filipović: Što oni rade?! Krajnje je vrijeme za odgovorno upravljanje!
Full Article 50 second read

UTVRĐENE NEPRAVILNOSTI Obustavljeno poskupljenje vode u Zagrebu! Filipović: Što oni rade?! Krajnje je vrijeme za odgovorno upravljanje!

Ministar gospodarstva Davor Filipović rekao je kako je odluka grada Zagreba za poskupljenjem vode od 15 posto od 1. ožujka nezakonita, prenosi dnevnik.hr

Istaknuo kako je nezavisno Vijeće za vodne usluge obustavilo odluku grada Zagreba za poskupljenjem vode “jer je utvrdilo niz nepravilnosti kod donošenja takve odluke“.

Pozvao je gradske vlasti da ispune svoja predizborna obećanja.

-Oni svaki svoj problem rješavaju na način da se podižu cijene komunalnih usluga, cijena vode i ostalih koje se lome preko leđa građana – rekao je Filipović dodajući kako je Vlada ta koja štiti standard građana te kako u Gradu Zagrebu nije prijavljen nikakav projekt koji se tiče vodoopskrbe.

-Krajnje je vrijeme da se počne odgovorno upravljati u Gradu Zagrebu. Nema razloga dizati cijene vode. Zašto bi građani trebali platiti 15 posto više? Kažu EU projekt, nikakvog EU projekta nema. Što to oni rade u Gradu Zagrebu? – zapitao se Filipović.

sjever.hr/dnevnik.hr
03.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.