Now Reading:
Općina Mali Bukovec organizira radionicu “Da nas rijeke ne poplave, smanjimo rizik od poplave!”
Full Article 1 minutes read

Općina Mali Bukovec organizira radionicu “Da nas rijeke ne poplave, smanjimo rizik od poplave!”

U društvenom domu u Dubovici, u utorak s početkom u 17 sati Općina Mali Bukovec organizira radionicu “Da nas rijeke ne poplave, smanjimo rizik od poplave!”.

Unaprjeđenje preventivnih mjera i smanjenje rizika od poplava teme su koje će se naći na radionici u organizaciji Hrvatskih voda i partnera projekta VEPAR, koja će se održati za područje malog sliva Plitvica – Bednja.

Stručnjaci Hrvatskih voda i partnera projekta VEPAR predstavit će aktivnosti koje imaju za cilj unaprijediti upravljanje i smanjiti rizike od poplava te pružiti korisne informacije o zaštiti imovine i samozaštiti u slučaju poplavnog događaja.

Tako će se na radionici odgovoriti na pitanja o tome može li se bolje pripremiti na dolazak obilnih kiša, kako izbjeći ili smanjiti posljedice poplava prije njihovog dolaska, koje negrađevinske mjere se mogu poduzeti u prevenciji poplava i mnogo drugih.

Općina Mali Bukovec poziva svoje žitelje na zajedničku suradnju i doprinos prevenciji poplava i njihovih posljedica, primjenom negrađevinskih mjera kao nužnom alatu za ostvarenje prilagodbi na klimatske promjene i pripravnosti na sve učestalije pojave obilnih oborina.

Foto: arhiva
sjever.hr/mali-bukovec.hr
03.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.