Now Reading:
Uz sufinanciranje Grada i Općine – zlatarski i mačanski učenici i ove će godine ljetovati na Malom Lošinju
Full Article 1 minutes read

Uz sufinanciranje Grada i Općine – zlatarski i mačanski učenici i ove će godine ljetovati na Malom Lošinju

Zlatarski i mačanski učenici i ove će godine uživati na ljetovanju koje će provesti u Nerezinama na Malom Lošinju. Naime, Grad Zlatar i Općina Mače za učenike trećih odnosno četvrtih razreda osnovne škole sufinancirat će, u iznosu od 50 posto, Školu plivanja u trajanju od deset dana.

Službeno je to potvrđeno i potpisivanjem ugovora zlatarske gradonačelnice Jasenke Auguštan – Pentek i načelnice Mača, Mladenke Mikulec s direktorom poduzeća Gradski objekti Vrbovec, Markom Dubravcem.

– Sretna sam što smo u mogućnosti nastaviti suradnju s Gradom Vrbovcem i njihovom ustanovom Gradski objekti Vrbovec, kako bi omogućili našim učenicima trećih razreda ljetovanje i školu plivanja u Nerezinama – objavila je gradonačelnica Auguštan – Pentek.

Načelnica Mikulec pak ističe kako je odmaralište u vlasništvu Grada Vrbovca prekrasno mjesto za opuštanje, igru i usvajanje novih znanja.

– Nastavljena je odlična suradnja i veseli nas ulaganje u znanje i uspomene naših najmlađih. Djeco, uživajte! – poručila je načelnica Mikulec.

www.sjever.hr
02.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.