Now Reading:
Grad Lepoglava započinje s isplatama gradskih uskrsnica!
Full Article 1 minutes read

Grad Lepoglava započinje s isplatama gradskih uskrsnica!

Umirovljenici slabijeg imovinskog statusa s područja Grada Lepoglave i ove će godine povodom Uskrsa dobiti jednokratnu gradsku novčanu pomoć – uskrsnice.

Pravo na uskrsnice imaju svi umirovljenici s prebivalištem na području Grada Lepoglave čiji je mjesečni iznos mirovine manji ili jednaka iznosu od 266 eura.

-Isplata uskrsnica, kao i božićnica, umirovljenicima slabijeg ekonomskog statusa jedna je od gradskih mjera pomoći našim socijalno najugroženijim građanima. Mjera je to koju provodimo kontinuirano godinama, a za koju smo u ovoj godini u proračunu osigurali 19.910 eura. Dio je to od ukupno 147.320 eura koliko smo ove godine osigurali za potrebe socijalne skrbi – istaknuo je gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić te pozvao sve umirovljenike, koji imaju uvjete, da iskoriste pravo na gradsku uskrsnicu

Isplata uskrsnica počinje 6. ožujka i trajat će do 7. travnja te se u tom periodu uskrsnice u visini od 30 eura mogu podići u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Lepoglave uz predočenje osobne iskaznice i zadnjeg odreska mirovine.

Foto: ilustracija
sjever.hr
02.03.2023

Input your search keywords and press Enter.