Now Reading:
Grad Lepoglava započinje s isplatama gradskih uskrsnica!
Full Article 1 minutes read

Grad Lepoglava započinje s isplatama gradskih uskrsnica!

Umirovljenici slabijeg imovinskog statusa s područja Grada Lepoglave i ove će godine povodom Uskrsa dobiti jednokratnu gradsku novčanu pomoć – uskrsnice.

Pravo na uskrsnice imaju svi umirovljenici s prebivalištem na području Grada Lepoglave čiji je mjesečni iznos mirovine manji ili jednaka iznosu od 266 eura.

-Isplata uskrsnica, kao i božićnica, umirovljenicima slabijeg ekonomskog statusa jedna je od gradskih mjera pomoći našim socijalno najugroženijim građanima. Mjera je to koju provodimo kontinuirano godinama, a za koju smo u ovoj godini u proračunu osigurali 19.910 eura. Dio je to od ukupno 147.320 eura koliko smo ove godine osigurali za potrebe socijalne skrbi – istaknuo je gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić te pozvao sve umirovljenike, koji imaju uvjete, da iskoriste pravo na gradsku uskrsnicu

Isplata uskrsnica počinje 6. ožujka i trajat će do 7. travnja te se u tom periodu uskrsnice u visini od 30 eura mogu podići u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Lepoglave uz predočenje osobne iskaznice i zadnjeg odreska mirovine.

Foto: ilustracija
sjever.hr
02.03.2023

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.