Now Reading:
Vrijedni članovi društava s područja Gornje Stubice održali svoje redovite godišnje skupštine
Full Article 2 minutes read

Vrijedni članovi društava s područja Gornje Stubice održali svoje redovite godišnje skupštine

Vatrogasna društva s područja općine Gornja Stubica u prethodnim su danima održala svoje redovne godišnje skupštine.

Tako je u vatrogasnom domu u Svetom Mateju održana je redovna izvještajna godišnja skupština DVD-a Sveti Matej, a koju je vodio predsjednik DVD-a, Ivan Bigec. Podneseno je izvješće o radu, financijsko izvješće i izvješće nadzornog odbora za 2022. godinu. Uz članove i brojna prijateljska vaztogasna društva, skupštini je prisustvovao i načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić, izaslanik VZ KZŽ Vjekoslav Matuša te u ime VZO Gornja Stubica predsjednik VZO Marko Bigec i Mario Poštek.

Isto tako, svoju izvještajnu skupštinu održao je i DVD Dobri Zdenci. Uz predsjednika DVD-a Ljubomira Šaguda skupštini su nazočili i načelnik Krizmanić, predsjednik VZ KZŽ Stjepa Skuliber te predsjednik VZO Gornja Stubica Marko Bigec kao i predstavnici DVD Sveti Matej , Šagudovec, Selnica i Gornja Stubica.

U gornjostubičkom lovačkom domu održana je pak skupštine tamošnjeg Lovačkog društva “Orao”. Skupštinu je vodio predsjednik Lovačkog društva Ivan Ilinić, a okupljene je pozdravio i općinski načelnik.

Svoju redovnu godišnju skupštinu, u Sportskom centru Matija Gubec u Gornjoj Stubici održali su članovi UBDR-a Sveti Juraj Gornja Stubica. Podnesena su izviješća predsjednika, tajnika i nadzornog odbora za proteklu, 2022. godinu, a donesen je plan rada i financijski plan za 2023. godinu te iznos članarine u eurima. Sva izviješća su prihvaćena jednoglasno. Prezentiran je i rad veteranskih centara koji su prošle godine otvoreni u Šibeniku i ove u Sinju, kao i ostvarivanje prava na sistematske preglede i zdravstvenu zaštitu.

Skupštini su prisustvovala 33 člana i njihovi gosti, načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić te predstavnica Ministarstva branitelja i voditeljica područnog ureda u Krapini Ivana Iskrić.

www.sjever.hr
01.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.