Now Reading:
Vrijedni članovi društava s područja Gornje Stubice održali svoje redovite godišnje skupštine
Full Article 2 minutes read

Vrijedni članovi društava s područja Gornje Stubice održali svoje redovite godišnje skupštine

Vatrogasna društva s područja općine Gornja Stubica u prethodnim su danima održala svoje redovne godišnje skupštine.

Tako je u vatrogasnom domu u Svetom Mateju održana je redovna izvještajna godišnja skupština DVD-a Sveti Matej, a koju je vodio predsjednik DVD-a, Ivan Bigec. Podneseno je izvješće o radu, financijsko izvješće i izvješće nadzornog odbora za 2022. godinu. Uz članove i brojna prijateljska vaztogasna društva, skupštini je prisustvovao i načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić, izaslanik VZ KZŽ Vjekoslav Matuša te u ime VZO Gornja Stubica predsjednik VZO Marko Bigec i Mario Poštek.

Isto tako, svoju izvještajnu skupštinu održao je i DVD Dobri Zdenci. Uz predsjednika DVD-a Ljubomira Šaguda skupštini su nazočili i načelnik Krizmanić, predsjednik VZ KZŽ Stjepa Skuliber te predsjednik VZO Gornja Stubica Marko Bigec kao i predstavnici DVD Sveti Matej , Šagudovec, Selnica i Gornja Stubica.

U gornjostubičkom lovačkom domu održana je pak skupštine tamošnjeg Lovačkog društva “Orao”. Skupštinu je vodio predsjednik Lovačkog društva Ivan Ilinić, a okupljene je pozdravio i općinski načelnik.

Svoju redovnu godišnju skupštinu, u Sportskom centru Matija Gubec u Gornjoj Stubici održali su članovi UBDR-a Sveti Juraj Gornja Stubica. Podnesena su izviješća predsjednika, tajnika i nadzornog odbora za proteklu, 2022. godinu, a donesen je plan rada i financijski plan za 2023. godinu te iznos članarine u eurima. Sva izviješća su prihvaćena jednoglasno. Prezentiran je i rad veteranskih centara koji su prošle godine otvoreni u Šibeniku i ove u Sinju, kao i ostvarivanje prava na sistematske preglede i zdravstvenu zaštitu.

Skupštini su prisustvovala 33 člana i njihovi gosti, načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić te predstavnica Ministarstva branitelja i voditeljica područnog ureda u Krapini Ivana Iskrić.

www.sjever.hr
01.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.