Now Reading:
Izradi letak i zaradi džeparac! Prijavite se na kreativni natječaj Koprivničko – križevačke županije i uključite se u borbu protiv korupcije
Full Article 2 minutes read

Izradi letak i zaradi džeparac! Prijavite se na kreativni natječaj Koprivničko – križevačke županije i uključite se u borbu protiv korupcije

Antikorupcijsko povjerenstvo Koprivničko – križevačke županije raspisalo je Natječaj za izradu kreativnog rješenja i grafičkog dizajna edukativno – promotivnog letka Povjerenstva koji će svojim izgledom, dizajnom i sadržajem doprinijeti promociji podizanja svijesti o važnosti uloge građana i uloge osobne odgovornosti u stvaranju društva s nultom tolerancijom na korupciju.

Promotivni letak treba biti informativnog karaktera koji će građanima pružiti informacije o tome što je korupcija, najčešćim pojavnim oblicima korupcije, prevenciji, posljedicama i mogućnosti prijave sumnje na korupciju županijskom Antikorupcijskom povjerenstvu i ostalim institucijama koje su nadležne za postupanje sukladno pozitivnim propisima Republike Hrvatske.

Očekuje se da edukativno – promotivni letak bude kreativno oblikovan, vizualno dopadljiv te da pored obveznih dijelova sadrži i druge kreativne dijelove s ciljem lakšeg približavanja sadržaja letka krajnjem čitatelju istog.

Ovaj Natječaj otvoren je za studente koji studiraju na visokim učilištima koja obuhvaćaju sveučilišta, veleučilišta i visoke škole, a koja imaju sjedište na području KKŽ te studente koji studiraju na ostalim visokim učilištima, ali imaju prebivalište na području KKŽ. Moguća je i suradnja više studenata.

Autoru/ici odabranog najboljeg rada dodijelit će se novčana nagrada u iznosu od 265,45 eura, a Natječaj je otvoren do 28. travnja ove godine. Ostale detalje vezane uz Natječaj možete doznati na službenim stranicama Koprivničko – križevačke županije.

www.sjever.hr
01.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.