Now Reading:
Izradi letak i zaradi džeparac! Prijavite se na kreativni natječaj Koprivničko – križevačke županije i uključite se u borbu protiv korupcije
Full Article 2 minutes read

Izradi letak i zaradi džeparac! Prijavite se na kreativni natječaj Koprivničko – križevačke županije i uključite se u borbu protiv korupcije

Antikorupcijsko povjerenstvo Koprivničko – križevačke županije raspisalo je Natječaj za izradu kreativnog rješenja i grafičkog dizajna edukativno – promotivnog letka Povjerenstva koji će svojim izgledom, dizajnom i sadržajem doprinijeti promociji podizanja svijesti o važnosti uloge građana i uloge osobne odgovornosti u stvaranju društva s nultom tolerancijom na korupciju.

Promotivni letak treba biti informativnog karaktera koji će građanima pružiti informacije o tome što je korupcija, najčešćim pojavnim oblicima korupcije, prevenciji, posljedicama i mogućnosti prijave sumnje na korupciju županijskom Antikorupcijskom povjerenstvu i ostalim institucijama koje su nadležne za postupanje sukladno pozitivnim propisima Republike Hrvatske.

Očekuje se da edukativno – promotivni letak bude kreativno oblikovan, vizualno dopadljiv te da pored obveznih dijelova sadrži i druge kreativne dijelove s ciljem lakšeg približavanja sadržaja letka krajnjem čitatelju istog.

Ovaj Natječaj otvoren je za studente koji studiraju na visokim učilištima koja obuhvaćaju sveučilišta, veleučilišta i visoke škole, a koja imaju sjedište na području KKŽ te studente koji studiraju na ostalim visokim učilištima, ali imaju prebivalište na području KKŽ. Moguća je i suradnja više studenata.

Autoru/ici odabranog najboljeg rada dodijelit će se novčana nagrada u iznosu od 265,45 eura, a Natječaj je otvoren do 28. travnja ove godine. Ostale detalje vezane uz Natječaj možete doznati na službenim stranicama Koprivničko – križevačke županije.

www.sjever.hr
01.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.