Now Reading:
VIDEO: Navijačima Hajduka ništa ne može ni mećava – zaustavili se na autocesti i goli do pasa navijali
Full Article 1 minutes read

VIDEO: Navijačima Hajduka ništa ne može ni mećava – zaustavili se na autocesti i goli do pasa navijali

Brojnim putnicima na hrvatskim je autocestama i dalje onemogućen povratak kućama. Naime, i u ponedjeljak su zatvorene sve ceste prema Dalmaciji zbog čega je stotine putnika koji su se sinoć zatekli na autocesti A1 i drugim cestama i dalje „zatočeno” zbog jakog snijega i vjetra.

Spavalo se uglavnom u autobusima i vozilima, ali dobro su došle i stolice u kafićima. Dio putnika je ležao i po podu, pili su se topli napitci, pokušavalo ugrijati i barem na trenutak odrijemati. Ni hrane nije nedostajalo, donosi Jutarnji.

Na odmorištu Janjče je i manja skupina navijača Hajduka koja je zapela na povratku iz Zagreba sa utakmice Dinama i Hajduka, te interventni policajci koji brinu da sve prođe u najboljem redu. Nereda nije bilo, i njih je pred kraj dana svladao umor.

Društvenim mrežama proširio se i video Hajdukovih navijača koji su zapeli na putu do Zagreba gdje je Hajduk u nedjelju igrao protiv Dinama, a nije ih omeo ni snijeg. Dapače, usred mećave goli do pasa navijali su i veselili se, a sve su snimili vozači iz drugih automobila.

Video pogledajte ovdje.

www.sjever.hr / jutarnji.hr
27.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.