Now Reading:
VIDEO: Navijačima Hajduka ništa ne može ni mećava – zaustavili se na autocesti i goli do pasa navijali
Full Article 1 minutes read

VIDEO: Navijačima Hajduka ništa ne može ni mećava – zaustavili se na autocesti i goli do pasa navijali

Brojnim putnicima na hrvatskim je autocestama i dalje onemogućen povratak kućama. Naime, i u ponedjeljak su zatvorene sve ceste prema Dalmaciji zbog čega je stotine putnika koji su se sinoć zatekli na autocesti A1 i drugim cestama i dalje „zatočeno” zbog jakog snijega i vjetra.

Spavalo se uglavnom u autobusima i vozilima, ali dobro su došle i stolice u kafićima. Dio putnika je ležao i po podu, pili su se topli napitci, pokušavalo ugrijati i barem na trenutak odrijemati. Ni hrane nije nedostajalo, donosi Jutarnji.

Na odmorištu Janjče je i manja skupina navijača Hajduka koja je zapela na povratku iz Zagreba sa utakmice Dinama i Hajduka, te interventni policajci koji brinu da sve prođe u najboljem redu. Nereda nije bilo, i njih je pred kraj dana svladao umor.

Društvenim mrežama proširio se i video Hajdukovih navijača koji su zapeli na putu do Zagreba gdje je Hajduk u nedjelju igrao protiv Dinama, a nije ih omeo ni snijeg. Dapače, usred mećave goli do pasa navijali su i veselili se, a sve su snimili vozači iz drugih automobila.

Video pogledajte ovdje.

www.sjever.hr / jutarnji.hr
27.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.