Now Reading:
Uživajte u cvjetnoj rapsodiji u srcu Podravine – uz Sajam starih zanata vraća se poznata izložba cvijeća “Novi počeci”
Full Article 2 minutes read

Uživajte u cvjetnoj rapsodiji u srcu Podravine – uz Sajam starih zanata vraća se poznata izložba cvijeća “Novi počeci”

U ponedjeljak, 27. veljače 2023. godine u 17,00 sati u Muzeju grada Koprivnice, Trg Leandera Brozovića 1, bit će otvorena izložba cvijeća pod nazivom „Novi počeci”.

Organizatori izložbe su Koprivničko-križevačka županija, Grad Koprivnica, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Koprivnica (Sekcija cvjećara), Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Muzej grada Koprivnice.

Sekcija cvjećara Udruženja obrtnika Koprivnica ove godine, nakon nekoliko godina, organizira izložbu cvijeća pod nazivom „Novi počeci” u prostoru Muzeja grada Koprivnice. Dosadašnje izložbe bile su vrlo posjećene, a ove godine je izložba organizirana u suradnji s partnerima i cvjećarima iz cijele Hrvatske.

Izložbu pripremaju koprivnički cvjećari, a završnim pripremama pridružit će se cvjećari s područja cijele Hrvatske – članovi Udruženja obrtnika Rijeka, Udruženja obrtnika Split, Udruženja obrtnika Vinkovci, Udruženja obrtnika Osijek, Udruženja obrtnika Sv. Ivan Zelina i Udruženja obrtnika Petrinja.

Posjetitelji će moći vidjeti kreacije napravljene od cvijeća, a svaki od elemenata predstavlja jednu od tema: zemlja, voda, vatra i sunce.

U okviru izložbe cvijeća, bit će organiziran i Sajam starih zanata kojim će se predstaviti obrtnici iz Koprivničko-križevačke županije, a posjetiteljima će na dan otvorenja izložbe predstaviti stare zanate tog kraja.

Sajam će biti moguće posjetiti u prostorima Muzeja grada Koprivnice, u ponedjeljak, 27. veljače od 17,00 do 20,00 sati.

sjever.hr/obrtnicka-komora-koprivnica.hr
27.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.