Now Reading:
Zamjenica Zagorec na skupštini SRSVŽ: Vi ste jedni od rijetkih koji razmišljaju o održivom razvoju i zdravom okolišu za buduće generacije!
Full Article 2 minutes read

Zamjenica Zagorec na skupštini SRSVŽ: Vi ste jedni od rijetkih koji razmišljaju o održivom razvoju i zdravom okolišu za buduće generacije!

Sportsko ribolovni savez Varaždinske županije, koji okuplja 2355 članova okupljenih u 15 ribolovnih udruga, održao je svoju redovitu izvještajnu godišnju skupštinu za 2022. godinu, kao i redovitu izbornu skupštinu. Na njoj je, između ostalog, odlučeno kako će Savez i dalje voditi kao predsjednik Draženko Jakopović, dok je dopredsjednik Đuro Jančić.

-U 2023. godini i dalje ćemo raditi na povećanju članstva u našim klubovima, društvima, odnosno udrugama, a to možemo jedino boljim poribljavanjem i čuvanjem voda, novim akcijama i animacijama naših ribiča koja uključuju druženja, akcije čišćenja, natjecanja u svim kategorijama i drugim aktivnostima – nabrojao je predsjednik Jakopović.

Svojim dolaskom rad Saveza podržali su i načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec te zamjenica župana Varaždinske županije Silvija Zagorec.

-Vjerujem da vodstvo Saveza radi na dobrobit svih udruga na području Varaždinske županije, stoga sam uvjeren kako ćete svi zajedno skladno surađivati kao što je to bilo i do sada. Vrata Općine Petrijanec su vam uvijek otvorena, jer moramo biti na usluzi onima koji brinu o prirodi, o zaštićenim područjima i onima koji ulažu svoje vrijeme, a nerijetko i novac u rad udruge – poručio im je načelnik Posavec.

Zamjenica župan Silvija Zagorec istaknula je kako su udruge od civilnog društva od izuzetne važnosti, kako u organizaciji, širenju pravovremenih informacija, tako i u čuvanju nekih vrijednosti za generacije koje dolaze.

-Rijetko tko u današnje vrijeme razmišlja o održivom razvoju, korištenju prirodnih resursa u količini i načinu da se nešto sačuva i za generacije koje dolaze – vi ste jedni od rijetkih. Vas prije svega motivira ljubav prema prirodi, zaštiti okoliša, očuvanju ribljeg fonda, autohtonih vrsta, a ponajviše čist i zdrav okoliš, izdvajete svoje slobodno vrijeme kako bi doprinijeli široj zajednici i ja vam na tome čestitam – rekla je zamjenica Zagorec nadovezavši se kako će im Varaždinska županija biti partner u svim aktivnostima.

www.sjever.hr
26.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.