Now Reading:
U PRVIH DESET MEĐU 110! Poduzetnički centar KZŽ idabran za provedbu zanimljivog projekta – evo o čemu se radi
Full Article 50 second read

U PRVIH DESET MEĐU 110! Poduzetnički centar KZŽ idabran za provedbu zanimljivog projekta – evo o čemu se radi

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije jedan od deset odabranih poduzetničko potpornih institucija u ACCELERO Project.

Nakon uspješne prijave na otvoreni poziv European Innovation Council and SMEs Executive Agency (EISMEA) Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije odabran je između 110 prijavljenih institucija te će sudjelovati u provedbi 15-mjesečnog programa u sklopu programa ACCELERO – Accelerating Local Innovation Ecosystems in Europe.

Cilj programa je doprinos preokretu neuravnotežene poslovne aktivnosti u Europi i povećanje privlačnosti slabije razvijenih inovacijskih ekosustava lokalnim novonastalim tvrtkama i startupima te za međunarodne tvrtke zainteresirane za uspostavu poslovanja izvan etabliranih i dobro poznatih europskih inovacijskih centara.

Kroz sljedećih 15 mjeseci intenzivno će raditi na unaprjeđenju usluga, podrške poslovanju specifično kreiranih prema potrebama Krapinsko-zagorske županije te s posebnim naglaskom na akceleraciju poslovanja. U tom procesu, najveća vrijednost projekta i njegove provedbe u Krapinsko-zagorskoj županiji biti će prijenos znanja i primjera dobre prakse iz inovacijski najjačih regija EU, a na korist lokalnog gospodarstva.

skever.hr/pc kzž
26.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.