Now Reading:
U PRVIH DESET MEĐU 110! Poduzetnički centar KZŽ idabran za provedbu zanimljivog projekta – evo o čemu se radi
Full Article 50 second read

U PRVIH DESET MEĐU 110! Poduzetnički centar KZŽ idabran za provedbu zanimljivog projekta – evo o čemu se radi

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije jedan od deset odabranih poduzetničko potpornih institucija u ACCELERO Project.

Nakon uspješne prijave na otvoreni poziv European Innovation Council and SMEs Executive Agency (EISMEA) Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije odabran je između 110 prijavljenih institucija te će sudjelovati u provedbi 15-mjesečnog programa u sklopu programa ACCELERO – Accelerating Local Innovation Ecosystems in Europe.

Cilj programa je doprinos preokretu neuravnotežene poslovne aktivnosti u Europi i povećanje privlačnosti slabije razvijenih inovacijskih ekosustava lokalnim novonastalim tvrtkama i startupima te za međunarodne tvrtke zainteresirane za uspostavu poslovanja izvan etabliranih i dobro poznatih europskih inovacijskih centara.

Kroz sljedećih 15 mjeseci intenzivno će raditi na unaprjeđenju usluga, podrške poslovanju specifično kreiranih prema potrebama Krapinsko-zagorske županije te s posebnim naglaskom na akceleraciju poslovanja. U tom procesu, najveća vrijednost projekta i njegove provedbe u Krapinsko-zagorskoj županiji biti će prijenos znanja i primjera dobre prakse iz inovacijski najjačih regija EU, a na korist lokalnog gospodarstva.

skever.hr/pc kzž
26.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.