Now Reading:
KONAČNO POBJEDA Varaždin porazio Osijek – Kohorta grudama prekinula utakmicu, dvojicu igrača Varaždina nagradila pljeskom
Full Article 2 minutes read

KONAČNO POBJEDA Varaždin porazio Osijek – Kohorta grudama prekinula utakmicu, dvojicu igrača Varaždina nagradila pljeskom

Na stadionu Gradski vrt, Osijek je u nedjelju ugostio Varaždin, u utakmici 23. kola SuperSport HNL-a, a Varaždinci su konačno došli do sva tri boda.

Osijek – Varaždin 0:1

Već u 4. minuti susreta sudac je nakratko prekinuo utakmicu jer su se domaći navijači malo razuzdali – na travnjak su počeli bacati grude snijega!

Tri minute kasnije susret je ponovo zaustavljen, ovoga puta zbog sudara Urate i Gržana i liječnici oba kluba izašli su na teren, a Urata je zaradio žuti karton, piše Index.

Varaždin je poveo u 29. minuti i to nakon desetak minuta dominacije Osijeka. Šego je odigrao dugu loptu s desne na lijevu stranu. Ondje je potpuno sam bio Drožđek. Primio je loptu, krenuo prema golu i smireno zabio u ogledu jedan na jedan s golmanom Malenicom. Ovo mu je prvi gol nakon što se početkom veljače vratio u Varaždin.

U 69. minuti Pilj izlazi iz igre, a ulazi Postonjski. Kohorta je obojicu nagradila pljeskom. Naime, Pilj je bivši igrač Osijeka, dok se Postonjski vratio nakon više mjeseci pauze na kojoj je bio zbog teškog loma noge, što se dogodilo upravo na utakmici s Osijekom u kolovozu prošle godine.

U drugom poluvremenu igrale su se četiri minute sučeve nadoknade, ali ni to nije pomoglo Osječanima – Varaždin se kući vraća sa sva tri boda!

screenshot/youtube
a.kučić/sjever.hr/index.hr
26.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.