Now Reading:
Prostorije NK Varteks u Hrašćici uredili članovi kluba uz pomoć Grada Varaždina i Županijskog nogometnog saveza
Full Article 2 minutes read

Prostorije NK Varteks u Hrašćici uredili članovi kluba uz pomoć Grada Varaždina i Županijskog nogometnog saveza

Klupske prostorije Nogometnog kluba Varteks u Športskom centru Hrašćica primjereno su uređene. Ukupna vrijednost investicije u uređenje prostorija bila je oko 13.273 eura (100.000 kuna). 

Grad Varaždin i Županijski nogomet savez sufinancirali su radove svaki s 3981 eurom (30.000 kuna), a ostatak su pribavili vrijedni članovi NK Varteks i donatori.

Predsjednik kluba Siniša Fučkar izvijestio je gradonačelnika Grada Varaždina dr. sc. Nevena Bosilja o završetku radova , a poslao je i fotografije koje svjedoče o prijašnjem i sadašnjem stanju tih prostora. Gradonačelnik Bosilj je pohvalio rad predsjednika i ostalih članova NK Varteks.

-Ovo je lijep primjer kako se može puno dobroga napraviti. Takav odnos prema klubu izrastao je na vjernosti i odanosti prema klubu, njegovoj prošlosti i osjećaju da sami članovi pa i navijači mogu samoinicijativno puno toga napraviti. Uprava i vrijedni članovi Nogometnog kluba Varteks zaslužuju svaku pohvalu i mogu poslužiti ostalima za primjer. Mi ćemo to svakako znati cijeniti – rekao je gradonačelnik Neven Bosilj.

U Športskom centru Hrašćica uređene su svlačionice, sanitarni čvorovi i tuševi, mini kuhinja , prateće prostorije i ulazni dio. U takvim uvjetima NK Varteks, koji ovih dana odigrava pripremne utakmice pred nastavak sezone u 3. NL Sjever, može svakako računati na nastavak dobrih igara i borbu za sam vrh ligaške ljestvice.

foto: arhiva nk varteks
sjever.hr
24.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.